Τρίτη, 24 Μαϊος 2016 12:36

Τουριστική επένδυση 1,5 εκατ. στο Δρέπανο Αργολίδας

Γράφτηκε από την
Τουριστική επένδυση 1,5 εκατ. στο Δρέπανο Αργολίδας

Μια νέα επένδυση στον Νομό Αργολίδας έρχεται να προστεθεί την εφετινή σεζόν την τουριστική αγορά της ευρύτερης περιοχής του Ναυπλίου.

Πρόκειται για το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο 4ρων αστέρων “The Grove Seaside Hotel”, δυναμικότητας 140 δωματίων που βρίσκεται πάνω στην παραλία του Δρεπάνου, 10 χλμ. από την πόλη του Ναυπλίου. 

Η επένδυση, όπως τονίστηκε σε ειδική εκδήλωση, προσεγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ προερχόμενα από ίδια κεφάλαια και περιλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση των δωματίων, των κοινόχρηστων χώρων, των δωματίων για ΑΜΕΑ καθώς και πλήρη ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό της κουζίνας. Το πρόγραμμα αναβάθμισης του ξενοδοχείου θα ολοκληρωθεί το 2017 με έργα στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο “The Grove Seaside Hotel” έχει συνάψει 4ετή συνεργασία με τον μεγάλο Γερμανό tour operator FTI, γεγονός που διασφαλίζει αυξημένη ροή Γερμανών τουριστών, όπως τονίζεται. Το Δρέπανο βρίσκεται στο κέντρο των περισσοτέρων αξιοθέατων της Αργολίδας, καθώς απέχει 27 χλμ. από τις Μυκήνες, 26 χλμ. από το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, 47 χλμ. από τα οινοποιεία της Νεμέας και 68 χλμ. από το Πόρτο Χέλι και τις Σπέτσες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER