Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2016 08:34

Μικρές κρουαζιέρες στο Μεσσηνιακό Κόλπο με ξύλινα πλοία

 

Βόλτες και μικρές κρουαζιέρες στο Μεσσηνιακό Κόλπο θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν το φετινό καλοκαίρι, οι Καλαματιανοί και οι επισκέπτες του τόπου μας.

 

Στο λιμάνι της Καλαμάτας βρίσκονται δύο εντυπωσιακά ξύλινα σκάφη αναψυχής, το "albatros II" και το "Odyssey", που ήδη ξεκίνησαν μικρά ταξίδια προς την πλευρά της Μάνης.

Συγκεκριμένα: Το "albatros II", χωρητικότητας 200 ατόμων πραγματοποιεί καθημερινά τα απογεύματα, βόλτες στα ανοιχτά του Μεσσηνιακού έως τις Κιτριές. Η κάθε βόλτα διαρκεί 2 ώρες:

5.30 - 7.30, 7.30 - 9.30 και 9.30 - 11.30. Η τιμή είναι 8 ευρώ για κάθε άτομο με καφέ ή ποτό (περιλαμβάνεται στην τιμή).

Το "Odyssey", χωρητικότητας 125 ατόμων, πραγματοποιεί μικρές κρουαζιέρες, από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα στη Μάνη. Για την ώρα οι κρουαζιέρες γίνονται κάθε Τετάρτη - Παρασκευή και Κυριακή. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο θα γίνονται κάθε μέρα. Το ταξίδι περιλαμβάνει 3 στάσεις, 1 ώρα η καθεμία. Η πρώτη στάση γίνεται στην Καρδαμύλη, όπου οι επιβάτες μπορούν να κατέβουν και να περιηγηθούν στο χωριό. Η επόμενη στάση για μία ώρα και αυτή, είναι στα "Δελφίνια" για μπάνιο και η τελευταία στη Στούπα (και κει οι ταξιδιώτες κατεβαίνουν στον οικισμό για να κάνουν ό,τι θέλουν). Η τιμή είναι 25 ευρώ το άτομο.

Οσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να ενημερώνονται από το Διαδίκτυο, στη διεύθυνση www.kscruises.com, καθώς και στα τηλέφωνα 6982-816398 και 6980-745314.

Πλοιοκτήτης του "albatros II" είναι ο Καλαματιανός Δημήτρης Καπουλέας και στο άλλο Καλύμνιος. Τα δύο σκάφη τα προηγούμενα καλοκαίρια έκαναν ταξίδια στη Δωδεκάνησο με έδρα την Κω.

 

Γ.Σ.