Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016 16:02

Δέκα λόγοι για τους οποίους... κρουαζιέρα θα σε πάω!

Και ποιος δεν ονειρεύεται μια κρουαζιέρα; Όλοι μας φυσικά!

Ας δούμε μαζί τους δέκα λόγους που μας συμφέρει να κάνουμε μια όμορφη κρουαζιέρα! 

1. Πολλαπλασιάζει την αξία των χρημάτων μας  

Σκέψου ότι στις διακοπές μας, έως τώρα, δεν έχουμε καταφέρει να μείνουμε εντός προϋπολογισμού, καθώς μια ζωή πέφτουμε έξω. Όμως με την κρουαζιέρα αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, γιατί όλα είναι μέσα στην τιμή του εισιτηρίου: φαγητό, όλα τα αλκοολούχα ποτά, διαμονή, διασκέδαση, ειδικά σχεδιασμένες θεματικές εκδηλώσεις, και φυσικά μετακίνηση από τον έναν προορισμό στον άλλο.

Επίσης γίνονται θεματικές κρουαζιέρες με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες.

Και πού ξέρεις;  Σε κάθε περίπτωση, μπορεί να είμαστε εμείς οι τυχεροί της κλήρωσης για τα 500€ μετρητά που γίνεται την τελευταία μέρα της κρουαζιέρας!

2. Μύκονο και Σαντορίνη, σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι 

Υπάρχουν τόσα πολλά ελληνικά νησιά, το καθένα με τη δική του μοναδική ομορφιά, που φαίνεται άδικο να μην μπορούμε να τα επισκεφθούμε κάθε καλοκαίρι. Δεν νομίζεις; Αλλά το καλύτερο είναι ότι τα κρουαζιερόπλοια ταξιδεύουν κυρίως τη νύχτα κι έτσι κάθε πρωί θα ξυπνάμε σε διαφορετικό μέρος! Αυτό πάλι, πού το βάζεις;

3. Και πιο εύκολη από τις συνηθισμένες διακοπές  

Εκτός αυτών, αρκεί να αναλογιστείς ότι αποφεύγουμε την ταλαιπωρία των συνηθισμένων διακοπών. Με μια κρουαζιέρα επιλέγουμε δρομολόγιο, καμπίνα και… τελειώσαμε! Κι επειδή οι κρουαζιέρες συνδυάζουν το ταξίδι με τη διαμονή, το μόνο που μας απομένει να κάνουμε  είναι να ετοιμάσουμε τις αποσκευές μας και να βεβαιωθούμε ότι έχουμε τα απαιτούμενα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Για όλα τα υπόλοιπα θα έχουν φροντίσει άλλοι για εμάς, πριν από εμάς!

4. Ασχολούμαστε με τις βαλίτσες μας, μια κι έξω  

Για παράδειγμα, τη στιγμή του check - in στο λιμάνι, η εταιρεία θα πάρει τις αποσκευές μας και θα τις μεταφέρει στην καμπίνα μας. Ξεπακετάρουμε μια φορά και δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε μ’ αυτές ξανά.

Έτσι, από την αρχή θα νιώσουμε σαν VIP, καθώς η υπηρεσία αποσκευών θα πάρει τις βαλίτσες μας, ενώ αμέσως μετά την επιβίβαση ο θαλαμηπόλος και ο βοηθός του θα διασφαλίσουν όλα όσα χρειαζόμαστε!

5. Εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου  

Α, και αν μην σε πιάσει άγχος αν έχουμε ξεχάσει τίποτα. Τα κρουαζιερόπλοια είναι... πλωτές πόλεις. Αν παραλείψουμε να πάρουμε κάτι μαζί μας, πιθανότατα θα το βρούμε σίγουρα σε κάποιο από τα μαγαζιά του πλοίου.

6. Θα είμαστε και θα νιώθουμε ασφαλείς 

Την πρώτη μέρα κιόλας, θέλουμε δεν θέλουμε, θα πάρουμε μέρος σε ένα σεμινάριο με θέμα την ασφάλεια για να εξοικειωθούμε με τα σωστικά μέσα και το πρωτόκολλο. Επίσης, υπάρχει ένα καλά εξοπλισμένο κέντρο ιατρικής βοήθειας και διαθέσιμος γιατρός για τυχόν επείγοντα περιστατικά.

7. Πάντα υπάρχει κάτι να κάνεις 

Η ποικιλία δεν είναι μόνο το αλάτι της ζωής, θα έπρεπε να είναι και το σλόγκαν κάθε κρουαζιέρας. Στις συνηθισμένες διακοπές, συνήθως κάνουμε τα ίδια και τα ίδια και στο τέλος, βαριέσαι, γκρινιάζεις. Σε μια κρουαζιέρα και να θες, δεν πλήττεις.

Μπορούμε να κάνουμε μαζί τα πάντα. Από το να χαλαρώσουμε με ένα σπα ή να απολαύσουμε τον ήλιο δίπλα στις ξαπλώστρες της πισίνας, μέχρι να παρακολουθήσουμε μια διάλεξη και να παίξουμε μπίνγκο!

8. Κι επειδή ο έρωτας περνάει από το στομάχι... 

Και μην ξεχνάς ότι το φαγητό είναι εξαιρετικό γιατί τα κρουαζιερόπλοια απασχολούν τους καλύτερους σεφ. Θα απολαύσουμε τα πάντα, ακόμη και αυτά που δεν συνηθίζουμε να τρώμε σπίτι μας! Σε σημείο που θα σου κακοφανεί όταν, δυστυχώς, η κρουαζιέρα θα τελειώσει.

Θα δοκιμάσεις από burgers, hot dogs, πίτσα, έως τοπικά ελληνικά πιάτα και πολλά άλλα, ακόμα και τις καλύτερες ετικέτες ελληνικών κρασιών. Όρεξη να έχεις...

9. Μια άλλη αίσθηση  

Καταλαβαίνεις μετά από όλα αυτά ότι η κρουαζιέρα, που είναι ένα all inclusive επιμηκυμένο ταξίδι, με VALUE FOR MONEY παροχές που θα μας ταξιδέψουν στο όνειρο! Ένα όνειρο που αν ζήσεις, θα θες μετά να ξαναζήσεις.

10. Ιδανική, ρομαντική, απόδραση 

Και για το τέλος, σου αφήνω το καλύτερο. Με πανοραμική θέα στο πέλαγος και με τα αστέρια στον ουρανό να τρεμοφέγγουν κάθε νύχτα, αδιαμφισβήτητα οι κρουαζιέρες αποπνέουν ρομαντισμό, που θα θέλαμε πραγματικά να τον ζήσουμε, ξεφεύγοντας από τη μίζερη, γκρίζα, καθημερινότητα μας.

Τι λες, ακόμη το σκέφτεσαι;

Πληροφορίες και κρατήσεις στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα και στον Εμπορικό Αντιπρόσωπο:

Cruise Center – Γ. Τελώνης

τηλέφωνο: 2610 634034, email: celestyalcruises@cruise-center.gr