Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 21:11

Προχωρούν οι διαδικασίεςστο διαγωνισμό για την Τέντα 

Προχωρούν οι διαδικασίες για την ανακήρυξη αναδόχου για την αντικατάσταση του πανιού της Τέντας, προϋπολογισμού 350.000 ευρώ.

Στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας, την Παρασκευή πρόκειται να εγκριθεί η πρώτη φάση του αποτελέσματος του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το συγκεκριμένο έργο, για το οποίο υποβλήθηκαν πέντε προσφορές. Κατά τον έλεγχο των δικαιολογητικών συμμετοχής και των τεχνικών προσφορών από την επιτροπή διαγωνισμού του δήμου, οι τρεις έγιναν αποδεκτές, καθώς «υπέβαλαν τα δικαιολογητικά συμμετοχής και τις τεχνικές προσφορές στο διαγωνισμό, σύμφωνα με την οικεία διακήρυξη». Οι άλλες δύο δεν έγιναν αποδεκτές για διάφορους λόγους, που αναφέρονται με κάθε λεπτομέρεια στο σχετικό πρακτικό.

Το άνοιγμα των οικονομικών προφορών θα γίνει μετά την έγκριση του αποτελέσματος της πρώτης φάσης από την Οικονομική Επιτροπή και την παρέλευση της προθεσμίας για την υποβολή τυχόν ενστάσεων. Αν δεν υπάρξουν απρόοπτα κι ενστάσεις - προσφυγές, μέσα στον Απρίλιο θα υπάρχει ανάδοχος για την αντικατάσταση του πανιού της Τέντας.