Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 16:45

Υποσχέσεις Μητσοτάκη για Καλό Νερό - Τσακώνα

Γράφτηκε από την

“Βλέπουμε, θέλουμε να βρούμε τρόπο να επεκτείνουμε το δρόμο προς την Τσακώνα - Καλό Νερό και φυσικά να φτάσει στην Ολυμπία” τόνισε χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στην Πάτρα.

Ο πρωθυπουργός απαντώντας σε ερώτηση της δημοσιογράφου Άννα Αγγελίδου από την εφημερίδα “Πρώτη” της Ηλείας για συνέχιση του αυτοκινητοδρόμου και μετά τον Πύργο προς το Καλό Νερό και την Τσακώνα σημείωσε:

“Κατ’ αρχάς, για τις υποδομές ξέρετε ότι είμαστε πάντα πάρα πολύ προσεκτικοί και εξαγγέλλουμε πράγματα τα οποία έχουμε μελετήσει και τα οποία ξέρουμε ότι είναι ώριμα και για τα οποία έχουμε χρηματοδότηση.

Γι’ αυτό και μιλήσαμε ότι βλέπουμε, θέλουμε να βρούμε τρόπο να επεκτείνουμε το δρόμο προς την Τσακώνα, Καλό Νερό και φυσικά να φτάσει στην Ολυμπία. Αλλά, ας κρατήσουμε το πόσο σημαντικό είναι και το γεγονός ότι ο βασικός δρόμος ολοκληρώνεται πια. Είναι ένα έργο χειροπιαστό. Δεν είναι κάτι για το οποίο μιλάμε απλά θεωρητικά. Και ξέρετε αυτοί οι δρόμοι όταν τελειώνουν καταλαβαίνουμε πραγματικά πόσο σημαντικοί είναι για τις περιοχές. Και βέβαια μετά τους θεωρούμε δεδομένους και πολύ γρήγορα ξεχνάμε το πόσος κόπος μπήκε στο να γίνουν, αλλά αυτή είναι η φύση των μεγάλων έργων.”