Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 08:12

Συντήρηση 1 εκ. ευρώ στο Πολυκλαδικό

 

Eργασίες συντήρησης υποδομών πάνω από 1 εκ. ευρώ, εκτελούνται στο σχολικό συγκρότημα του πρώην Πολυκλαδικού Λυκείου Καλαμάτας.

Οι παρεμβάσεις εντάσσονται σε εργολαβία των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε., που εξασφάλισε ο δήμος.

Οι εργασίες, σύμφωνα με την ενημέρωση από τον δήμο, αφορούν την προμήθεια και τοποθέτηση υγρομονωτικών και θερμομονωτικών υλικών για τη στεγανοποίηση και θερμομόνωση οροφών στις κτηριακές εγκαταστάσεις του πρώην Πολυκλαδικού. Ακόμα, για το εν λόγω σχολικό συγκρότημα, έχουν προβλεφθεί -επίσης μέσω των Κτιριακών Υποδομών- εργασίες αποκατάστασης ενανθρακώσεων φέροντος οργανισμού, προϋπολογισμού περί τις 350.000 ευρώ.

Αυτοψία στο σχολικό συγκρότημα πραγματοποίησε χθες, ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, λαμβάνοντας ενημέρωση από τους υπεύθυνους του έργου. Τον δήμαρχο συνόδευαν ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος, ο αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευση Ηλίας Γυφτέας και στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου.

Αναφέρεται ότι οι εργασίες θα συνεχιστούν με ένταση καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα, ενώ, με βάση την ίδια ενημέρωση, προγραμματισμένες παρεμβάσεις στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα και σε άλλες σχολικές μονάδες του δήμου εξελίσσονται την περίοδο αυτή, είτε μέσα από την εργολαβία του δήμου, είτε με συνεργεία αυτεπιστασίας της Δ.Τ.Υ.