Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014 10:37

Σε άθλια κατάσταση ο δρόμος προς Κιτριές

Σε άθλια κατάσταση  ο δρόμος προς Κιτριές

Το θέμα της βελτίωσης και της ασφαλτόστρωσης του δρόμου προς και από την Αβία έθεσαν χθες στην αντιπεριφερειάρχη Ντ. Νικολάκου κάτοικοι κι επαγγελματίες από το Ακρογιάλι, κατά την επίσκεψή της στον οικισμό για το έργο της προστασίας της ακτής.

Παρουσία του δημάρχου Δυτικής Μάνης Δ. Γιαννημάρα, της ζήτησαν η Περιφέρεια να βοηθήσει το δήμο να φτιάξει το δρόμο, επισημαίνοντας ότι από το έργο της αποχέτευσης η περιοχή ταλαιπωρείται εδώ και 6 χρόνια.
Ο κ. Γιαννημάρας ανέφερε ότι περιμένουν να ολοκληρωθούν τα έργα προστασίας των ακτών και του χρόνου θα είναι έτοιμοι να παραδώσουν μελέτη στην Περιφέρεια για την αποκατάσταση - ασφαλτόστρωση του δρόμου, προκειμένου να ενταχθεί σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.
Η κ. Νικολάκου υποστήριξε ότι θα υπάρχουν χρήματα γι’ αυτό, από το ειδικό αναπτυξιακό της Πελοποννήσου (συνολικά 120 εκ. ευρώ).
Η εικόνα του δρόμου δείχνει ότι τα "μπαλώματα" σφλάλτου στο δρόμο δεν έφτασαν και πως απαιτείται γενναία παρέμβαση, ασφαλτόστρωση σε όλο το μήκος και το πλάτος του δρόμου.