Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 16:42

Ερωτήσεις Φαββατά για καθαριότητα και λογαριασμούς της ΔΕΥΑΚ

Ερωτήσεις Φαββατά για καθαριότητα και λογαριασμούς της ΔΕΥΑΚ

Ερωτήσεις στο δήμαρχο για τα προβλήματα καθαριότητας της παραλίας και για τη μη μείωση των λογαριασμών της ΔΕΥΑΚ στους πλημμυροπαθείς, κατέθεσε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Δημήτρης Φαββατάς.

«Σε λίγες μόνο μέρες οι επαγγελματίες θα τοποθετήσουν τραπεζοκαθίσματα και ξαπλώστρες και οι πολίτες, ντόπιοι και επισκέπτες, θα κατακλύσουν την παραλία μας. Το θέαμα όμως που θα αντικρίσουν, μόνο κολακευτικό δεν είναι για την πόλη μας», παρατήρησε και ρώτησε το δήμαρχο: «Πότε σκοπεύει η δημοτική αρχή να προβεί στον καθαρισμό και τον εξωραϊσμό της παραλίας;».

Για το θέμα των λογαριασμών της ΔΕΥΑΚ ανέφερε ότι «έχουν παρέλθει ήδη 6 μήνες από τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου, εντούτοις καμία από τις αποφάσεις για μείωση στους λογαριασμούς του νερού, δεν έχει υλοποιηθεί» και ρώτησε το δήμαρχο: «Πότε επιτέλους θα υλοποιήσετε τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων του δήμου, ώστε να μπορέσουν οι συμπολίτες μας έστω και με αυτή τη μηδαμινή βοήθεια να ανακουφιστούν έστω και λίγο;».