Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 20:46

8 προσλήψεις στο Δήμο Μεσσήνης με σύμβαση ορισμένου χρόνου

Την πρόσληψη στον Δήμο Μεσσήνης συνολικά 8 ατόμων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες των υπηρεσιών του, ενέκρινε στη χθεσινή του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ειδικότερα, το Σώμα ενέκρινε την πρόσληψη, με 8μηνη σύμβαση, 4 ατόμων για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα, και συγκεκριμένα, 2 ατόμων ΔΕ χειριστών μηχανημάτων έργων -ένα για την υπηρεσία καθαριότητας και ένα για την υπηρεσία ηλεκτροφωτισμού-, καθώς και 2 ατόμων ΔΕ ως οδηγούς απορριμματοφόρων για την υπηρεσία καθαριότητας.

Εξ άλλου, εγκρίθηκε η πρόσληψη, με 11μηνη σύμβαση, 3 ατόμων για την κάλυψη παροδικών αναγκών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Μεσσήνης, με κάλυψη της σχετικής δαπάνης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους.

Συγκεκριμένα, το Σώμα ενέκρινε να προσληφθούν για την Υπηρεσία Παιδικών Σταθμών, 2 άτομα ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων και 1 άτομο ΥΕ καθαριστών/καθαριστριών.

Τέλος, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την πρόσληψη, με σύμβαση ορισμένου χρόνου, ενός πτυχιούχου φυσικής αγωγής για την υλοποίηση των προγραμμάτων «Αθληση για όλους» της ΓΓΑ, «με υποχρέωση κάλυψης της μισθοδοτικής του δαπάνης από το Δήμο Μεσσήνης». Το διάστημα που θα καλύψει ο συγκεκριμένος, ξεκινά τον Νοέμβριο του 2017 και θα διαρκέσει όλη την αθλητική περίοδο, ενώ προβλέπεται απασχόληση 5 ωρών την εβδομάδα.

Β.Γ.Μ.