Τρίτη, 16 Μαϊος 2017 08:48

Ενστάσεις για 15 ημέρες για την πράξη εφαρμογής στην Κηπούπολη 

 

Από την Παρασκευή 19 Μαΐου και για 15 ημέρες, οι ιδιοκτήτες γης στην Κηπούπολη της Καλαμάτας μπορούν να ενημερωθούν για την πράξη εφαρμογής της πολεοδομικής μελέτης και να υποβάλουν ενστάσεις.

Ο δήμος σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι «έγινε ανασύνταξη της πράξης εφαρμογής» και καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες:

«α) Να λάβουν γνώση του ανασυνταχθέντος κτηματολογικού διαγράμματος και πίνακα και να δηλώσουν αν οι ιδιοκτησίες τους αποτυπώνονται σωστά στα διαγράμματα αυτά ή έχουν στο μεταξύ μεταβληθεί είτε κατά τα όρια είτε κατά τα ονόματα των ιδιοκτητών. Στην περίπτωση αυτή, οι ιδιοκτήτες πρέπει να υποβάλουν συγχρόνως με τη δήλωση ιδιοκτησίας, τους τίτλους και πιστοποιητικά μεταγραφής, ιδιοκτησίας, βαρών, διεκδικήσεων και κατασχέσεων, τοπογραφικό διάγραμμα, απόσπασμα κτηματολογικού διαγράμματος και αντίγραφο κτηματολογικού φύλλου. β) Να ασκήσουν τυχόν ενστάσεις ως προς τις ρυθμίσεις που προβλέπονται από την πράξη εφαρμογής (τακτοποίηση οικοπέδων, εισφορές, ιδιοκτησιακό καθεστώς κ.λπ.)».

Οι ενστάσεις και τα συμπληρωματικά στοιχεία υποβάλλονται στη Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου Καλαμάτας, εντός προθεσμίας 15 ημερών, με έναρξη από την Παρασκευή 19 Μαΐου.

Η ανάρτηση θα γίνει στο νέο Δημαρχείο (παλιό Νοσοκομείο), στο ισόγειο, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.