Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2010 17:41

Περιοδείες του Κώστα Γεωργακόπουλου στο Δήμο Τρίπολης

Γράφτηκε από την

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο κ. Γεωργακόπουλος συνεχίζοντας τις επαφές του με τους πολίτες επισκέφθηκε τους κατοίκους των Σάγκα, Λουκά, Νεστάνη, Ελαιοχώρι, Παρθένι, και έκλεισε με μεγάλη συγκέντρωση και ομιλία στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Κάψια.
Σήμερα 1η Νοεμβρίου επικεφαλής κλιμακίου του Συνδυασμού του επισκέφθηκε το Θεραπευτήριο Ψυχικών Παθήσεων Τρίπολης όπου είχε αναλυτικές συζητήσεις με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα του Νοσοκομείου και τόνισε για άλλη μία φορά ότι πρέπει να ενισχυθεί ο δημόσιος χαρακτήρας των νοσοκομείων.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε τις διοικητικές και υγειονομικές υπηρεσίες του ΙΚΑ Τρίπολης όπου είχε συζητήσεις με τους εργαζόμενους και με ασφαλισμένους .
Δήλωσε την συμπαράσταση του στους συνταξιούχους για τους οποίους ανέφερε ότι στην σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία έχουν συνεισφέρει ήδη πάρα πολλά και δεν αντέχουν άλλες μειώσεις των συντάξεων. Έτσι είναι δύσκολο για αυτούς να δεχτούν επιπλέον περιοριστικά μέτρα.
Επίσης, σήμερα το μεσημέρι επισκέφθηκε τις υπηρεσίες του ΕΛΓΑ και ΟΓΑ, συνομίλησε με τους εργαζόμενους και δήλωσε ότι βασική προτεραιότητα για το συνδυασμό του είναι η στήριξη με οποιοδήποτε τρόπο της αγροτικής οικονομίας και ειδικότερα δήλωσε τη στήριξή του στους νέους αγρότες. Τα ντόπια προϊόντα πρέπει να τύχουν της μέγιστης υποστήριξης από το νέο Καλλικρατικό δήμο, έτσι ώστε να αποκτήσουν πιστοποίηση και να βρουν τη θέση τους στις ντόπιες και διεθνής αγορές γιατί το αξίζουν και επιτέλους ο αγροτικός κόσμος να απολαύσει την πραγματική αξία των κόπων του.
Τέλος, ο κ. Γεωργακόπουλος δήλωσε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών και τόνισε για άλλη μια φορά ότι την προσεχή Κυριακή ψηφίζουμε για Δήμαρχο και όχι για κομματάρχη.

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού


NEWSLETTER