Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 10:02

Καμία δέσμευση για τους οδικούς άξονες 

Γράφτηκε από την

Γενικόλογη αναφορά στους δρόμους Καλαμάτα - Ριζόμυλος και Καλό Νερό - Τσακώνα έκανε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος, κατά τη συνάντησή του με το δήμαρχο Καλαμάτας Π. Νίκα.

“Οι μελέτες προχωρούν και θα μπορέσουμε να έχουμε θετικές εξελίξεις πολύ σύντομα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τζανακόπουλος.

Δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα υποστηρίξει την αυτοδιοίκηση με καλή συνεργασία και διάλογο για το ζήτημα των στερεών αποβλήτων.

Ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι η περιοχή παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και μίλησε για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Μεσσηνίας, για τα ποιοτικά προϊόντα και τη μεταποίηση, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση θέλει να αντιμετωπίσει το φαινόμενο να παράγονται εδώ τα προϊόντα και να τυποποιούνται στο εξωτερικό. 

Παρατήρησε ότι το μέλλον απαιτεί ισχυρούς μεταποιητές σε Πελοπόννησο, Μεσσηνία και Καλαμάτα, δήλωσε το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τουριστικές και άλλες υποδομές, και πίστωσε στην κυβέρνηση την ολοκλήρωση του αυτοκινητόδρομου. 

Ο δήμαρχος Π. Νίκας αναφέρθηκε στον αυτοκινητόδρομο, στο αεροδρόμιο και την Costa Navarino, και παρατήρησε πως υπάρχει αισιοδοξία για την ανάπτυξη της περιοχής από το Κατάκολο μέχρι το Γύθειο.