Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 11:59

Πρόσληψη μηχανικού και αρχιτέκτονα στο Δήμο Μεσσήνης

Πρόσληψη μηχανικού και αρχιτέκτονα στο Δήμο Μεσσήνης

 

Στην πρόσληψη δύο ειδικών συνεργατών, ενός μηχανικού και ενός αρχιτέκτονα, θα προβεί ο Δήμος Μεσσήνης, όπως δημοσιοποίησε με σχετική ανάρτηση στον ιστότοπο “Διαύγεια”.

Η προκήρυξη πρόσληψης των δύο ειδικών συνεργατών έρχεται λίγες μόνο ημέρες μετά τη γνωστοποίηση ότι ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης ζήτησε τις παραιτήσεις των μέχρι πρότινος ειδικών συνεργατών του δήμου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι δύο εν λόγω ειδικοί συνεργάτες κρίνονται απαραίτητοι προκειμένου να καλύψουν “την ανάγκη υλοποίησης δραστηριοτήτων σε θέματα ένταξης έργων σε χρηματοδοτικά προγράμματα, στο πλαίσιο του προγραμματισμού της

γενικότερης στρατηγικής και των σχετικών ενεργειών του δήμου”.

Παράλληλα, προορίζονται να επικουρούν τον δήμαρχο “σε εξειδικευμένα επιστημονικά και τεχνικά θέματα, για την πραγμάτωση των σκοπών του δήμου, παροχής βοήθειας σε ειδικά θέματα που απασχολούν τις οργανωτικές μονάδες του δήμου, συστηματική παρακολούθηση στον τομέα της δραστηριότητάς τους και κάθε άλλη εργασία που θα τους ανατίθεται από τον δήμαρχο”, ο οποίος θα είναι αυτός που θα αποφασίσει ποιους θα προσλάβει, με βάση τα δικαιολογητικά τα οποία θα υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους.

Οι ενδιαφερόμενοι επομένως, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, θα πρέπει μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες από την επομένη της δημοσίευσης της προκήρυξης στον Τύπο, να υποβάλουν σχετική αίτηση και βιογραφικό σημείωμα, μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά, στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Μισθοδοσίας του Δήμου Μεσσήνης (Π. Πτωχού - Μεσσήνη, τηλ. 27223 60155 και 27223 60156), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.