Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2010 17:36

Συνέντευξη Τύπου του Νίκου Δελφάκη στην Τεγέα

Γράφτηκε από την
Συνέντευξη Τύπου του Νίκου Δελφάκη στην Τεγέα

Την Τεγέα επισκέφθηκε σήμερα, 2 Νοεμβρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης κ. Νίκος Δελφάκης, όπου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου.
Όπως ανέφερε ο κ. Δελφάκης: “Η επιλογή της Τεγέας δεν ήταν τυχαία. Ο νέος δήμος πρέπει να είναι ενιαίος, όχι μόνο διοικητικά, αλλά και αναπτυξιακά και κοινωνικά”.
Στη συνέχεια, παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού ειδικά για τους 7 δήμους (Βαλτετσίου, Κορυθίου, Λεβιδίου, Μαντινείας, Σκυρίτιδας, Τεγέας και Φαλάνθου) που ενώνονται με την Τρίπολη και απαρτίζουν πλέον το νέο Δήμο Τρίπολης.
Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα του  κ. Νίκου Δελφάκη περιλαμβάνει: παρεμβάσεις υψηλής απόδοσης για την ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής, επέκταση του αποχετευτικού δικτύου και αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης σε όλους τους δήμους, αναβάθμιση των 7 δήμων που συνενώνονται σε πρότυπα κέντρα αγροτουρισμού, με έμφαση στα τοπικά προϊόντα, δημιουργία της Παμπελοποννησιακής Αγοράς στον περιφερειακό άξονα του δήμου, δημιουργία ενιαίου δικτύου αρχαιολογικών χώρων, προβολή της τουριστικής ενότητας του νέου Δήμου Τρίπολης με ειδικές δράσεις τουριστικής ανάπτυξης για κάθε δήμο ξεχωριστά και τέλος τη δημιουργία ΚΑΠΗ και παιδικών σταθμών με στόχο να καλuφθούν όλες οι ανάγκες των δημοτών.
Ο κ. Δελφάκης δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι το σύνολο του προγράμματος – οποίο υπάρχει και σε έντυπη μορφή- αφορά το σύνολο του νέου δήμου.


NEWSLETTER