Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2010 19:12

Ομιλία Μπρεδήμα σε ετεροδημότες της Αθήνας

Γράφτηκε από την

Παρουσία πολλών Καλαματιανών και Μεσσήνιων γενικότερα ετεροδημοτών, μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας) στο ξενοδοχείο «Athens Imperial», ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Θόδ. Μπρεδήμας.
Στην εκδήλωση, απηύθυναν χαιρετισμό ο υφυπουργός Οικονομικών Δημ. Κουσελάς, οι βουλευτές Μεσσηνίας Νάντια Γιαννακοπούλου και Οδυσσέας Βουδούρης, Β΄ Αθηνών Γ. Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος μετέφερε και τους χαιρετισμούς του πατέρα του Γιάννη, αντιπροέδρου των κυβερνήσεων του Ανδ. Παπανδρέου, ο τέως υπουργός και βουλευτής Ι. Ζαφειρόπουλος και ο πολιτευτής Λεων. Φιλιππόπουλος.
Το παρών έδωσαν επίσης ο επικεφαλής της επιτροπής ανάδειξης υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ βουλευτής Λάμπρος Μίχος, ο γεν. γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γ. Κανελλόπουλος, οι πρώην βουλευτές Ι. Γιαννακόπουλος και Πέτρος Κατσιλιέρης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Δημ. Γιαννέτος, ενώ αναγνώστηκαν τα μηνύματα του βουλευτή Νάσου Αλευρά και του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Παν. Κρητικού.
Ο κ. Μπρεδήμας έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους παριστάμενους, οι οποίοι άκουσαν με ενδιαφέρον τις προεκλογικές του θέσεις για το νέο Δήμο Καλαμάτας.
Χθες (2/11) ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλαγή για το Δήμο της Καλαμάτας» επισκέφθηκε τα συνεργεία του Δήμου, στο Νέδοντα και συναντήθηκε με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα και ακολούθως, επισκέφθηκε τις γειτονιές της Καλαμάτας. Το απόγευμα βρέθηκε στη Φυτειά.
Σήμερα, κορυφώνεται η προεκλογική δραστηριότητα του υποψήφιου δήμαρχου Καλαμάτας με την ομιλία του στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, στις 7.30 το απόγευμα.
Την εκδήλωση αναμένεται να χαιρετίσει ο ευρωβουλευτής και επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Στ. Λαμπρινίδης.


NEWSLETTER