Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018 14:53

Διαγωνισμός για αποκατάσταση υποδομών στο Δήμο Οιχαλίας

Διαγωνισμός για αποκατάσταση υποδομών στο Δήμο Οιχαλίας

Την αποκατάσταση των ζημιών στο οδικό δίκτυο του δήμου από τις πλημμύρες του διήμερου 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2016 δημοπρατεί ηλεκτρονικά ο Δήμος Οιχαλίας, με προϋπολογισμό 452.654,21 ευρώ. Η ίδια προκήρυξη αφορά επίσης και τη βελτίωση των οδικών υποδομών του δήμου.

Σύμφωνα με τη μελέτη που έγινε γνωστή, με την εργολαβία που προκηρύχθηκε θα γίνουν εργασίες αποκατάστασης οδοστρωμάτων και τεχνικών έργων που έχουν καταστραφεί, όπως σωληνωτοί και πλακοσκεπείς οχετοί και φρεάτια συλλογής ομβρίων υδάτων.

Επίσης, θα γίνουν εργασίες αποκατάστασης πρανών, με την κατασκευή τοίχων αντιστήριξης και θα κατασκευαστούν και “ιρλανδικές διαβάσεις” σε σημεία των δρόμων που τα νερά της βροχής καταστρέφουν το οδόστρωμα.

Η προθεσμία για την υποβολή προσφορών λήγει την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, στις 10 το πρωί, ενώ η αποσφράγιση θα διενεργηθεί ηλεκτρονικά δύο ώρες αργότερα, δηλαδή στις 12 το μεσημέρι.  Η προθεσμία που δίνεται για την ολοκλήρωση του έργου είναι 9 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σχετικής σύμβασης.

Η προκήρυξη έχει ήδη αναρτηθεί τόσο στην ηλεκτρονική πύλη δημοπρασιών ΕΣΗΔΗΣ (www.promitheus.gov.gr), καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Οιχαλίας (www.oichalia.gov.gr).