Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 14:34

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από τον

Στη δημιουργία ΚΔΑΠ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών) θα προχωρήσει ο Δήμος Μεσσήνης, σύμφωνα με απόφαση που ομόφωνα έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο, στην προχθεσινή του συνεδρίαση.

Οπως ενημέρωσε στην εισήγησή του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Χονδρός, το ΚΔΑΠ -το οποίο προβλέπεται να απασχολήσει 20 άτομα, που θα προσληφθούν σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες- θα υλοποιηθεί, μέσω συμβουλευτικής, από ιδιώτη. “Η επιλογή αυτή αποτελεί μονόδρομο” σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, που ενημέρωσε ότι η αρμόδια υπηρεσία του δήμου “δήλωσε αδυναμία” να υλοποιήσει το ΚΔΑΠ, καθώς δεν έχει την τεχνογνωσία και την εμπειρία.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Στάθης Αναστασόπουλος επικρότησε τη δημιουργία ΚΔΑΠ, ταυτόχρονα επισήμανε όμως ότι η συναίνεση του συνδυασμού του για την υλοποίησή του μέσω συμβουλευτικής ισχύει μόνο για τη φετινή χρονιά -“από τη στιγμή που θα πληρώσουμε εξωτερικό συνεργάτη, συνιστώ να εκπαιδευτεί και το προσωπικό του δήμου ώστε να μπορέσει του χρόνου να λειτουργήσει το ΚΔΑΠ με δυνάμεις του δήμου” δήλωσε.

Β.Γ.Μ.