Σάββατο, 28 Απριλίου 2018 14:23

Καταγγελίες Αθανασόπουλου για αναθέσεις στο Δήμο Μεσσήνης

Γράφτηκε από τον
Καταγγελίες Αθανασόπουλου για αναθέσεις στο Δήμο Μεσσήνης

Στο ίδιο πρόσωπο, στην Τρίπολη, ανατέθηκαν φέτος από τον Δήμο Μεσσήνης η διαφημιστική προβολή, η φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση, καθώς και η κάλυψη των τελετών έναρξης και λήξης του 7ου Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη.

Αυτό κατήγγειλε, στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Γιώργος Αθανασόπουλος, προσθέτοντας ότι στο ίδιο πρόσωπο ο δήμος είχε νωρίτερα αναθέσει και την αναβάθμιση της ιστοσελίδας του στο Διαδίκτυο, επισημαίνοντας ότι τα ποσά των αμοιβών για κάθε μία από τις εργασίες “βρίσκονται στο όριο της ανάθεσης”. Αναρωτήθηκε δε, για ποιον λόγο η δημοτική αρχή, αφού επέλεξε να προβεί σε αναθέσεις, δεν επέλεξε παράλληλα και κάποιον ντόπιο επαγγελματία.

Απαντώντας η αντιδήμαρχος Γεωργία Παναγοπούλου δήλωσε ότι ακόμα το φεστιβάλ βρίσκεται σε εξέλιξη και μόλις ολοκληρωθεί, θα φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο προς έγκριση όλα τα οικονομικά στοιχεία και τον πλήρη απολογισμό για τα χρήματα που δόθηκαν, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις προς κάθε κατεύθυνση.

Β.Γ.Μ.


NEWSLETTER