Τετάρτη, 16 Μαϊος 2018 17:57

Καρφιά Νίκα για την κατάσταση στην παραλία της Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Καρφιά Νίκα για την κατάσταση στην παραλία της Καλαμάτας

Το Λιμενικό είναι υπεύθυνο για τις παραβάσεις που γίνονται στην παραλία νότια της Ναυαρίνου, και σε αυτό να απευθύνεστε για καταγγελίες: Με αυτά τα λόγια απάντησε ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας σε καταγγελία του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μανώλη Μάκαρη, για ύπαρξη επικίνδυνων σκουριασμένων σιδήρων στην ανατολική παραλία της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Μάλιστα ο κ. Νίκας δεν έχασε την ευκαιρία να αφήσει αιχμές και κατά των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην παραλιακή ζώνη, λέγοντας ότι αυτά που πληρώνουν για τον αιγιαλό δεν φτάνουν ούτε για την αποκομιδή των σκουπιδιών που αφήνουν - με συνέπεια οι δημότες να επιβαρύνονται και για αυτή τη δαπάνη.

Ο κ. Νίκας έσφαξε με το... βαμβάκι και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, λέγοντας ότι καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να στραφεί εναντίον των μελών του, αλλά αυτό δεν απαλλάσσει τους επαγγελματίες από τις ευθύνες τους.

 

ΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ

ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ

 

Ο δήμαρχος Καλαμάτας απαντώντας σε άλλη ερώτηση του συμβούλου της αντιπολίτευσης Μιχάλη Αντωνόπουλου δήλωσε ότι γελά κάθε φορά που βλέπει άλλους δημάρχους να επαίρονται για τις Γαλάζιες Σημαίες που απονέμει μια ιδιωτική εταιρεία. Ο κ. Νίκας είπε ότι σε αυτό το θέμα συμφωνεί με τη... Λαϊκή Συσπείρωση, αλλά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τα γύρισε λέγοντας ότι αφού ο θεσμός είναι καταξιωμένος ο δήμος οφείλει να τον λάβει υπόψη του.

Κλείνοντας  ο κ. Νίκας είπε ότι ο δήμος θα εξετάσει το ενδεχόμενο να υποβληθεί αίτημα για απονομή Γαλάζιας Σημαίας στη Δυτική Παραλία Καλαμάτας.

Θ.Λ.


NEWSLETTER