Σάββατο, 02 Ιουνίου 2018 11:00

Κατσίβελας για τον Κυπαρισσιακό: “Κακές συμπεριφορές δεν έχουν σχέση με την Τριφυλία”

Κατσίβελας για τον Κυπαρισσιακό: “Κακές συμπεριφορές δεν έχουν σχέση με την Τριφυλία”

«Κακές συμπεριφορές και κακές ενέργειες δεν μπορούν, κατά κανέναν τρόπο, να συνδυαστούν με αυτό που θέλει η κοινωνία μας για την ανάπτυξη της περιοχής μας» σημειώνει σε χθεσινή του δήλωση ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας σχετικά με τον Κυπαρισσιακό Κόλπο.

Και προσθέτει πως η δραστηριότητα που έχει αναπτυχθεί και έχει πάρει δημοσιότητα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που προσδοκά η κοινωνία της Τριφυλίας σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη της περιοχής.

Χαρακτηριστικά ο κ. Κατσίβελας σημειώνει: «Αυτό το οποίο θέλω να ξεκαθαρίσουμε και να γίνει σαφές είναι ότι όποια δραστηριότητα έχει αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό στον Κυπαρισσιακό Κόλπο, που έχει πάρει όλη αυτή τη δημοσιότητα, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ονειρευόμαστε εμείς ή που προσδοκά η κοινωνία της Τριφυλίας όσον αφορά την ανάπτυξη της περιοχής. Βασικό κριτήριο της κοινωνίας της Τριφυλίας και των άλλων περιοχών βεβαίως και του Δήμου της Τριφυλίας είναι ότι θέλουμε μια βιώσιμη αειφόρο ανάπτυξη που να έχει δικαίωμα και ο άνθρωπος, σεβόμενοι όλα τα στοιχεία που υπάρχουν σ’ αυτή την περιοχή. Κατά συνέπεια, κακές συμπεριφορές και κακές ενέργειες δεν μπορούν, κατά κανέναν τρόπο, να συνδυαστούν με αυτό που θέλει η κοινωνία μας για την ανάπτυξη της περιοχής μας».

Κ.Μπ.