Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 16:30

Μέχρι 15 Ιουνίου εγγραφές στην κατασκήνωση Αγίας Μαρίνας (βίντεο)

Γράφτηκε από την

Σε 4 περιόδους θα λειτουργήσει και το φετινό καλοκαίρι, από το Δήμο Καλαμάτας, η κατασκήνωση στην Αγία Μαρίνα Ταϋγέτου. Οι δύο πρώτες περίοδοι (2 έως 11 Ιουλίου και 13 έως 22 Ιουλίου) είναι για παιδιά, η τρίτη (24 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου) για ΑμεΑ και η τελευταία (4 έως 13 Αυγούστου) για ηλικιωμένους.

Χθες ο πρόεδρος της κατασκήνωσης - δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Γυφτέας ενημέρωσε ότι οι εγγραφές γίνονται μέχρι τις 15 Ιουνίου 2018, ενώ μέχρι τότε ισχύει και η προθεσμία για την κατάθεση αιτήσεων από ενδιαφερόμενους να εργαστούν στην κατασκήνωση.

Ο κ. Γυφτέας ανέφερε ότι γίνονται εργασίες αναμόρφωσης και αναβάθμισης της κατασκήνωσης και διαβεβαίωσε πως θα είναι ιδανικές οι συνθήκες για τη φιλοξενία, την προστασία και την ασφάλεια των παιδιών. Πληροφόρησε ότι θα υπάρχει γιατρός, νοσοκόμα και διατροφολόγος που θα φροντίζει για το καλύτερο δυνατό φαγητό.

Για τα δικαιολογητικά και τη διαδικασία εγγραφής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του δήμου ή τη Διεύθυνση Πρόνοιας.