Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018 20:11

Στο θεσμό BRAVO 2018 ο Δήμος Τριφυλίας 

Στο θεσμό BRAVO 2018 συμμετέχει ο Δήμος Τριφυλίας, με στόχο την επιβράβευση των καλύτερων πρωτοβουλιών που αναπτύσσονται στη χώρα μας.

Αυτό αφορά φορείς, επιχειρήσεις, δήμους/περιφέρειες, κοινωνία πολιτών αναφορικά με την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης, της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας και της κοινωνικής υπευθυνότητας.

Η πρωτοβουλία του Δήμου Τριφυλίας αφορά την αξιοποίηση της περισσευούμενης αγροτικής παραγωγής της περιοχής και όπως σημειώνεται: «Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες των καιρών και πιστεύοντας στην κοινωνική ευαισθησία των πολιτών - παραγωγών και καλλιεργητών, στόχος του Τμήματος Πρόνοιας του δήμου μας είναι να γεφυρώσει την περισσευούμενη αγροτική παραγωγή με αυτούς που την έχουν ανάγκη εντός του δήμου μας, με τη συμβολή καλλιεργητών, παραγωγών, αγροτικών συνεταιρισμών και αγροτικών συλλόγων και εθελοντών».

Την περίοδο αυτή είναι σε εξέλιξη διαδικασία διαδικτυακής ψηφοφορίας, όπου ο καθένας μπορεί να ψηφίσει όποια δράση επιθυμεί και φυσικά μεταξύ αυτών και του Δήμου Τριφυλίας. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Οκτωβρίου και όποιος επιθυμεί μπορεί να ψηφίσει μέσα από το https://bravo.sustainablegreece2020.com/

Κ.Μπ.