Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 11:07

Ικανοποίηση για το πανηγύρι της Μεσσήνης

Ικανοποίηση για το πανηγύρι της Μεσσήνης

 

 

Επιτυχημένο χαρακτήρισε το φετινό πανηγύρι της Μεσσήνης ο αντιδήμαρχος -και πρόεδρος της επιτροπής πανηγυριού- Αντώνης Νικολόπουλος, εισηγούμενος στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την έγκριση του απολογισμού της εμποροπανήγυρης.

Οπως ανέφερε ενδεικτικά προς το Σώμα -που ομόφωνα ενέκρινε τον απολογισμό- υπήρξε κάλυψη στο 95% των θέσεων, ενώ τα έσοδα έφθασαν τα 154.000 ευρώ, από τα οποία στο ταμείο του δήμου κατέληξαν τα 105.000 μετά την απόδοση των προβλεπόμενων ποσών στη Μονή Βουλκάνου και το μετόχι του στη Μεσσήνη, το ναό της Ζωοδόχου Πηγής δηλαδή. Τα έσοδα, είπε ο αντιδήμαρχος, υπολείπονται μόλις κατά 5.000 ευρώ αυτών του περσινού πανηγυριού, γεγονός που το αιτιολόγησε ότι το ενοίκιο που καταβλήθηκε φέτος για τη λειτουργία λούνα – παρκ ήταν σημαντικά μικρότερο από πέρυσι.

Δεν έλειψε, ωστόσο, και η κριτική -κυρίως προς το πρόσωπο του αντιδημάρχου- από τους συμβούλους της μείζονος μειοψηφίας Δημήτρη Γαλιάτσο και Σάκη Βλαχοδημητρόπουλο, με τον πρώτο να υποστηρίζει ότι ο Αντ. Νικολόπουλος δεν τήρησε ίσες αποστάσεις σε θέματα παραβάσεων από επαγγελματίες, κατηγορία που ο αντιδήμαρχος απέρριψε δηλώνοντας ότι ο ίδιος και μέλη της Δημοτικής Αστυνομίας, επιχειρώντας ελέγχους και βεβαιώνοντας παραβάσεις, απειλήθηκαν από επαγγελματίες.

Β.Γ.Μ.