Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 10:37

Στο προσκήνιο του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης ο δρόμος Ριζόμυλος - Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
Στο προσκήνιο του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης ο δρόμος Ριζόμυλος - Καλαμάτα

 

 

Δεν εξέφρασε αντίρρηση ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης στην πρόταση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Στάθη Αναστασόπουλου ο οποίος, στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ζήτησε -για μία ακόμα φορά- να ερευνηθεί από μηχανικούς του δήμου το κόστος της παραλιακής χάραξης του δρόμου Ριζόμυλος – Καλαμάτα.

Ταυτόχρονα όμως ο δήμαρχος υπενθύμισε ότι στην πρόσφατη συνάντηση εργασίας που έγινε στο Δημαρχείο με τον γ.γ. Υποδομών Γιώργο Δέδε -παρουσία των επικεφαλής των συνδυασμών του Δημοτικού Συμβουλίου- το στέλεχος του υπουργείου ήταν σαφές στην ανακοίνωσή του ως προς το ποιος δρόμος προκρίνεται να κατασκευαστεί και για ποιον λόγο.

“Η θέση του γενικού γραμματέα ήταν σαφής, το κόστος του παραλιακού δρόμου είναι διπλάσιο από αυτό της βελτίωσης του υφιστάμενου” σημείωσε ο δήμαρχος, καλώντας να μην μπουν εμπόδια στο έργο που έχει προκρίνει το υπουργείο.

Από την πλευρά του, ο Στ. Αναστασόπουλος επανέλαβε τη θέση που διατύπωσε και στη διάρκεια της πρόσφατης συνάντησης με τον Γ. Δέδε, τονίζοντας: “Ως συνδυασμός έχουμε τεθεί υπέρ της παραλιακής χάραξης, αλλά προκειμένου να γίνει το έργο όπως προτείνει το υπουργείο, ο δρόμος θα πρέπει τουλάχιστον να είναι συμβατός με τις παρατηρήσεις και τις επισημάνσεις των παρόδιων”.

Β.Γ.Μ.


NEWSLETTER