Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012 13:35

Το πρόγραμμα «Let's Do It» και στη Δυτική Μάνη

Γράφτηκε από την
Το πρόγραμμα «Let's Do It» και στη Δυτική Μάνη

Για πρώτη φορά φέτος, φιλοξενήθηκε στην Ελλάδα το «Let's Do It», μια πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρίας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ) και του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής «Ώρα για Δράση», στην οποία συμμετείχε δυναμικά ο Δήμος Δυτικής Μάνης, την Κυριακή 29 Απριλίου 2012.

Στις δράσεις καθαρισμού συμμετείχαν: ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάμπου "Ο Μαχάων" με περιοχή δράσης τη Ροβιανή βρύση, το Γεφύρι και τον οικισμό του Κάμπου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σωτηριανίκων με περιοχή δράσης τον οικισμό των Σωτηριανίκων, το "Keep Mani Clean" με περιοχή δράσης τη Στούπα και την Καλόγρια, ο Σύλλογος Νέων Νεοχωρίου που καθάρισε το Νεοχώρι και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακρογιαλίου με περιοχή δράσης την παραλία και τον παραλιακό δρόμο του Ακρογιαλίου, καθαρισμό στον οποίο συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος θεμάτων καθαριότητας κ. Αλέξανδρος Ρουτζούνης και ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αβίας κ. Γεώργιος Γκούζος.

Ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης, Δημήτρης Γιαννημάρας ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια.


NEWSLETTER