Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012 04:44

Επειδή ο Σύνδεσμος δεν έχει χρήματα να διορθώσει τις βλάβες διψάνε οι Γαργαλιάνοι

Γράφτηκε από την
Επειδή ο Σύνδεσμος δεν έχει χρήματα να διορθώσει τις βλάβες διψάνε οι Γαργαλιάνοι

Αν και βρισκόμαστε στην αρχή του καλοκαιριού, έντονα είναι τα προβλήματα που υπάρχουν στην πόλη των Γαργαλιάνων με την υδροδότηση. Οι διακοπές του νερού είναι συχνές, γεγονός που προκαλεί την έντονη διαμαρτυρία των κατοίκων και την αγανάκτησή τους. Μάλιστα την κατάσταση αυτή μας επιβεβαιώνει και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υδρευσης "Τέλλος Αγρας" (από όπου υδρεύεται η περιοχή) Θεόδωρος Δεληγιάννης υπογραμμίζοντας ότι οι δήμοι θα πρέπει να δώσουν άμεσα τα χρήματα που χρωστούν στον Σύνδεσμο για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις ανάγκες του και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρουσιάζει το δίκτυο ύδρευσης.
Τονίζει ότι αν σε 15 μέρες δεν δοθούν τα χρήματα που οφείλονται, ο ίδιος θα παραιτηθεί καταγγέλλοντας το δήμαρχο Τριφυλίας και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Οικονομικών, καθώς ο Δήμος Τριφυλίας αυτή την στιγμή είναι ο μεγαλύτερος οφειλέτης του Συνδέσμου.
Χαρακτηριστικά ο κ. Δεληγιάννης που είναι και δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας στο Δήμο Τριφυλίας μας τόνισε: «Το πρόβλημα με το νερό είναι έντονο και δικαιολογημένα υπάρχουν οι διαμαρτυρίες. Πρέπει όλοι οι δήμοι που συμμετέχουν στον Σύνδεσμο να δώσουν τα χρήματα που χρωστάνε επειγόντως. Αν σε 15 μέρες δεν δοθούν τα χρήματα από το Δήμο Τριφυλίας που είναι ο μεγαλύτερος οφειλέτης προς το Σύνδεσμο -με το ποσό να φτάνει τις 96 χιλ. ευρώ, εγώ θα καταγγείλω το δήμαρχο και τον υπεύθυνο Οικονομικών του δήμου τον κ. Σαμπαζιώτη και θα παραιτηθώ.
Οπως είπα και στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, θέλω να ξαναπώ πως αν το πρόβλημα αφορούσε το Δημοτικό Διαμέρισμα της Κυπαρισσίας, θα είχε λυθεί.
Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Με ενέσεις δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση. Ο κόσμος είναι δικαιολογημένα αγανακτισμένος».
Κ.Μπ.


NEWSLETTER