Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 07:44

Νέα επίθεση Λεβεντάκη σε Κατσίβελα για το γκρέιντερ

Γράφτηκε από τον
Νέα επίθεση Λεβεντάκη σε Κατσίβελα για το γκρέιντερ

Σκληρή επίθεση στον απερχόμενο δήμαρχο Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα εξαπολύει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης, με αφορμή πρόβλημα λειτουργίας που παρουσιάζει το γκρέιντερ του Δήμου. Ανεβάζοντας κατακόρυφα τους τόνους της αντιπαράθεσης, του καταλογίζει πως στην εκπνοή της θητείας του θέλει μάλλον να εκδικηθεί το λαό της Τριφυλίας που δεν τον τίμησε με την ψήφο του.

Αναλυτικά ο κ. Λεβεντάκης με ανάρτηση του στο Facebook αναφέρει:

«Κύριε Κατσίβελα. Σήμερα πληροφορήθηκα πως υπάρχει διαπιστωμένη βλάβη στο γκρέιντερ του Δήμου (συγκεκριμένα στο ψυγείο του), με αποτέλεσμα όταν ζεσταίνεται, στη μία ώρα εργασίας, να παύει η λειτουργία του και να χάνονται άσκοπα εργατοώρες, έως ότου κρυώσει και μπορεί να επαναλειτουργήσει.

Αυτή τη στιγμή, το μηχάνημα θα έπρεπε κανονικά να βρίσκεται για εργασίες στη Μάλη, αλλά είναι ακινητοποιημένο, λόγω της βλάβης, και προς τιμήν του ο πρόεδρός της κ. Στριμπάκος, σε συνομιλία που είχε με το χειριστή του, δήλωσε πως είναι διατεθειμένος, να αναλάβει όλα τα έξοδα για την επισκευή του (ψυγείου), σε συνεργείο στην Καλαμάτα, έτσι ώστε σύντομα το γκρέιντερ να μπορεί να λειτουργήσει και πάλι κανονικά, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του Δήμου.

Τόσο εσείς όμως κ. Κατσίβελα, όσο και ο κ. Κατσούλας, για ακόμα μία φορά αρνηθήκατε την επίλυση ενός προβλήματος, με τα επακόλουθα που έχει αυτό για τον τόπο μας, και τελικά έρχομαι να πιστέψω (γιατί δεν εξηγείται αλλιώς) πως, στην εκπνοή τής θητείας σας, θέλετε μάλλον να εκδικηθείτε το λαό της Τριφυλίας, που δεν σας τίμησε με την ψήφο του.

Κάπου εδώ, λοιπόν, θα σας τονίσω πως απαιτώ, αύριο κιόλας το πρωί, με δικά μου εξ ολοκλήρου έξοδα, να δρομολογηθεί άμεσα, η επισκευή τού εν λόγω μηχανήματος, σε συνεργείο στην Καλαμάτα, πριν να είναι αργά (και κάψει ολόκληρη τη μηχανή του).

Δεν είναι δυνατόν κ. Κατσίβελα, αν και είναι χρέος όλων μας να διατηρήσουμε τις αξίες και να προάγουμε πολιτισμό, από τη μία να πραγματοποιούμε εκδηλώσεις ή να διαφημίζουμε "πολιτιστικά καλοκαίρια" και "ηλιαχτίδες" και από την άλλη ο πολιτισμός μας να έχει πάει περίπατο, μιας και ο δήμος "ζέχνει" στην κυριολεξία, απ’ άκρου εις άκρον.

Κι επειδή, πιο πολύ από ποτέ, ζούμε στην εποχή τού “θεαθήναι”, επιτρέψτε μου κ. Κατσίβελα, να υποκλίνομαι στο μεγαλείο του και να αποτίνω φόρο τιμής στον ήρωα Μακεδονομάχο Καπετάν Τέλλο Αγρα, έτσι όπως εγώ “είμαι” και θέλω... απλά και ταπεινά και ο νοών νοείτω.

Και για να τελειώνουμε κάποια στιγμή, μάθετε κ. Κατσίβελα, πως πρωταρχική σημασία, για εμένα, έχει το “είναι” και όχι το “φαίνεσθαι” και ποτέ στη ζωή μου δεν είχα, ευτυχώς, την ανάγκη και το “ψώνιο” της αυτοπροβολής και το ίδιο θα ισχύει βέβαια και υπό την ιδιότητά μου, ως δημάρχου Τριφυλίας».

Κ.Μπ.


NEWSLETTER