Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2019 18:41

Χωρίς εντάσεις το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης

Γράφτηκε από τον
Χωρίς εντάσεις το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης

 

Σε ήρεμο κλίμα κύλησε, την Τετάρτη το απόγευμα, η τελευταία, πιθανότατα, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης με την τωρινή του σύνθεση, πριν την ανάληψη της νέας δημοτικής αρχής, την 1η Σεπτεμβρίου.

Ο πρόεδρος του Σώματος Νίκος Κοτταρίδης ευχαρίστησε τους επικεφαλής των συνδυασμών καθώς και τους δημοτικούς συμβούλους για τη συμβολή τους, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι σε γενικές γραμμές η λειτουργία του κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα -“ακόμα και οι φορές που υπήρξαν εντάσεις, αυτές αποτελούν την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αποχαιρετισμό απηύθυνε και ο παλαίμαχος αυτοδιοικητικός Νίκος Ξαρχάκος, που δήλωσε ότι ολοκληρώνει φέτος την παρουσία του στα κοινά, ευχαριστώντας κι αυτός από την πλευρά του όλους τους συναδέλφους του -“φεύγω σοφότερος και με καλές αναμνήσεις” σημείωσε, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη για τις όποιες εντάσεις και τα ενδεχόμενα λάθη που υπήρξαν από την πλευρά του.

Θετικό” χαρακτήρισε ο νέος δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος το αποτύπωμα του Ν. Ξαρχάκου στον Δήμο Μεσσήνης και την αυτοδιοίκηση γενικότερα, μιλώντας για ανιδιοτελή προσφορά του απερχόμενου δημοτικού συμβούλου και καλώντας τον πάντως να βρίσκεται στο πλευρό του δήμου.

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης, τέλος, το Σώμα τήρησε ενός λεπτού σιγή για τον δημοτικό σύμβουλο Τάσο Πουλόπουλο, καθώς και για τον δημοτικό υπάλληλο Θανάση Ρούτση που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή.

Β.Γ.Μ.


NEWSLETTER