Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019 20:17

Ζητεί στήριξη για την καθαριότητα ο Δήμος Τριφυλίας

Ζητεί στήριξη για την καθαριότητα ο Δήμος Τριφυλίας

Την ανταπόκριση και τη στήριξη των πολιτών στην εξόρμηση καθαριότητας που είναι σε εξέλιξη σε όλο το Δήμο Τριφυλίας ζητεί η δημοτική αρχή.

Συνεργεία του δήμου έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους σε κεντρικά σημεία και γειτονιές των μεγάλων πόλεων, αποκομίζοντας θετικά σχόλια από τους πολίτες.

Καθημερινές σχεδόν είναι οι αναρτήσεις που γίνονται από τη σελίδα του συνδυασμού «Ανοδος» του δημάρχου Γιώργου Λεβεντάκη στο Facebook για τις περιοχές που καθαρίζονται. Χαρακτηριστικά σημειώνεται: «Εχει ξεκινήσει μια σημαντική προσπάθεια στον τομέα της καθαριότητας και σας παρακαλώ να την σεβαστείτε και να σταθείτε αρωγοί αυτής της προσπάθειας. Δικαιούστε, όλοι οι πολίτες του Δήμου Τριφυλίας ένα καθαρό και φιλικό προς εσάς περιβάλλον. Η θετική ανταπόκρισή σας θα μας οπλίσει με περισσότερο πείσμα και πολλή δύναμη, έτσι ώστε να συνεχίσουμε τα έργα στο δήμο μας. Μέσα στις αξίες που θα πρέπει να επαναφέρουμε στην καθημερινή ζωή μας είναι η καθαριότητα, ως στοιχείο πολιτισμού, την οποία έχουμε παραμελήσει. Ας διδάξουμε λοιπόν, κυρίως στα παιδιά μας, πολιτισμό και ας παραδειγματιστούν από όλους μας. Αλλωστε, οτιδήποτε μας περιβάλλει είναι και αυτό που μας χαρακτηρίζει».

Κ.Μπ.