Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 08:11

Περιμένουν απαντήσεις για το νερό στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον
Περιμένουν απαντήσεις για το νερό στην Κυπαρισσία

 

Εξακολουθεί να απασχολεί την κοινή γνώμη και να ανησυχεί τους πολίτες της Κυπαρισσίας το ζήτημα με την καταλληλότητα του νερού της πόλης.

Το θέμα χθες το μεσημέρι συζητήθηκε και στο Τοπικό Συμβούλιο, όπου εκφράστηκε η ανησυχία όλων και φυσικά των πολιτών που τους έχουν «βομβαρδίσει» με ερωτήματα σχετικά με τα νερό, μετά τα όσα ανέφερε ο δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που είπε πως οι πολίτες δεν πρέπει να πίνουν νερό.

Αυτό που τονίστηκε είναι ότι ως Τοπικό Συμβούλιο πρέπει να δώσουν μια επίσημη απάντηση στον κόσμο, γι’ αυτό και αποφασίστηκε να γίνει σχετικό ερώτημα προς τη ΔΕΥΑ Τριφυλίας: να τους απαντήσει αν το νερό είναι κατάλληλο, πότε έχει γίνει ο τελευταίος δειγματοληπτικός έλεγχος και τι έχει δείξει. Επίσης να ενημερωθούν από ποια σημεία έχει παρθεί νερό και να ζητήσουν αυτό να γίνεται από διάφορες περιοχές της πόλης.

Τονίστηκε επίσης ότι κάτοικοι της περιοχής τούς έχουν ζητήσει να γίνουν εκπτώσεις στα τέλη ύδρευσης εφόσον το νερό είναι ακατάλληλο.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER