Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 18:50

Εκλέχτηκαν 12 εκπρόσωποι της Καλαμάτας στην ΠΕΔ Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την
Εκλέχτηκαν 12 εκπρόσωποι της Καλαμάτας στην ΠΕΔ Πελοποννήσου

 

Τους 12 εκπροσώπους του στη γενική συνέλευση της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων (ΠΕΔ) Πελοποννήσου, εξέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, το βράδυ της Δευτέρας.

Εξελέγησαν οι: Γιάννης Μπάκας, Νίκος Μπασακίδης, Γιώργος Φάβας (από την παράταξη της δημοτικής αρχής), Βασίλης Κοσμόπουλος, Γιάννης Χριστόπουλος (από την παράταξη Κοσμόπουλου), Βασίλης Τζαμουράνης, Ανδρέας Καραγιάννης (από την παράταξη Τζαμουράνη), Μαρία Οικονομάκου, Ελένη Αλειφέρη, Μανώλης Μάκαρης και Σταμάτης Μπεχράκης (από την παράταξη Μάκαρη), Δημήτρης Οικονομάκος (από τη «Λαϊκή Συσπείρωση»).

Στην ψηφοφορία που έγινε, έλαβαν: η παράταξη της δημοτικής αρχής 11 ψήφους (2 παραπάνω από τις έδρες της), η παράταξη Κοσμόπουλου 6 ψήφους, η παράταξη Τζαμουράνη 7 (2 παραπάνω από τη δύναμή της), η παράταξη Οικονομάκου 5 (1 παραπάνω από τη δύναμή της, ενώ απουσίαζε και η σύμβουλός της Ελένη Γκλεγκλέ), η παράταξη Αλειφέρη 3 (1 λιγότερη από τη δύναμή της), η παράταξη Μάκαρη 5 (1 παραπάνω από τις έδρες της) και η «Λαϊκή Συσπείρωση» 2, ενώ βρέθηκε και 1 άκυρο.

Για τη 12η θέση έγινε κλήρωση ανάμεσα στις παρατάξεις Μ. Οικονομάκου και Μάκαρη, καθώς είχαν ισοψηφήσει οι δεύτεροι υποψήφιοί τους με 4 ψήφους. Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτρης Πολίτης τράβηξε το χαρτάκι με το όνομα “Μάκαρης” (οπότε εξελέγη ο Στ. Μπεχράκης αντί της Ελ. Γκλεγκλέ).


NEWSLETTER