Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 09:58

Καρβέλας με Επιμελητήριο Μεσσηνίας για το δρόμο Καλαμάτα – Μεθώνη

Γράφτηκε από την
Καρβέλας με Επιμελητήριο Μεσσηνίας για το δρόμο Καλαμάτα – Μεθώνη

 

Τα μεγάλα έργα υποδομής της περιοχής, με πρώτιστο τον οδικό άξονα Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος - Μεθώνη και το μεγάλο ζήτημα της χωροθέτησης χρήσεων γης, συζήτησε ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας με μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, με επικεφαλής τον πρόεδρο Βαγγέλη Ξυγκώρο, που επισκέφθηκαν το Δημαρχείο της Πύλου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από το Επιμελητήριο ο Α’ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Παύλος Κρανιώτης, ο γ.γ. Παύλος Γκραίκης, ο πρόεδρος της ΕΤΑΠ Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων Σταύρος Στούπας και το μέλος της διοίκησης Κώστας Βλαχονικολός και από το δήμο η διευθύντρια του Τμήματος Ανάπτυξης και Κοινωνικής Μέριμνας Αναστασία Γιαλλελή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το δήμο, δήμαρχος και μέλη του Δ.Σ. αντάλλαξαν απόψεις για συνεργασία μεταξύ των φορέων. Συζητήθηκε η δυνατότητα λειτουργίας γραφείου του Επιμελητηρίου στην έδρα του δήμου για την εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων, αλλά και την παραχώρηση αίθουσας από το δήμο, η οποία θα πιστοποιηθεί, σε συνεργασία με το ΚΕΚ του Επιμελητηρίου, για τη διεξαγωγή εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Με το πέρας της επίσκεψης ο δήμαρχος τόνισε ότι προσβλέπει σε αγαστή συνεργασία μεταξύ δήμου και Επιμελητηρίου, με σκοπό την αναβάθμιση και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, στοχεύοντας στην ενδυνάμωση των επιχειρήσεων και στην οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του δήμου. Επίσης, ο κ. Καρβέλας ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου για την επίσκεψή τους, ενώ έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.


NEWSLETTER