Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2020 19:15

Δήμος Τριφυλίας: Ο Λεβεντάκης αναλαμβάνει τα καθήκοντα Ασημακόπουλου

Γράφτηκε από τον
Δήμος Τριφυλίας: Ο Λεβεντάκης αναλαμβάνει τα καθήκοντα Ασημακόπουλου

Αμεσα έγινε αποδεκτή η παραίτηση του πρώην πλέον αντιδημάρχου Τριφυλίας Γιώργου Ασημακόπουλου από τον δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη, ο οποίος και αναλαμβάνει τα καθήκοντά του.

Να θυμίσουμε ότι την παραίτηση την είχε ζητήσει ο ίδιος ο δήμαρχος μετά τα όσα έγιναν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το βράδυ της Παρασκευής, όπου τον δήμαρχο αναπλήρωνε ο κ. Ασημακόπουλος ο οποίος είχε εξαπολύσει επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του πρώην δημάρχου Παναγιώτη Κατσίβελα και του Δημήτρη Δριμή, που και οι δύο απουσίαζαν.

Μετά από αυτό ο κ. Λεβεντάκης είχε ζητήσει την παραίτησή του αλλά και τη δημόσια συγγνώμη του από τον κ. Κατσίβελα, το Δημοτικό Συμβούλιο και τους πολίτες της Τριφυλίας -κάτι που έπραξε ο κ. Ασημακόπουλος το απόγευμα της Κυριακής, ζητώντας συγγνώμη και από τον ίδιο το δήμαρχο.

Ωστόσο λίγο αργότερα ήρθε η αποδοχή της παραίτησης με ανακοίνωση του δημάρχου, στην οποία αναφέρεται: «Αφού έλαβα υπ’ όψιν μου την, με σημερινή ημεροχρονολογία, ανακοίνωση του αντιδημάρχου Τριφυλίας κ. Γεωργίου Ασημακόπουλου, δηλώνω ότι κάνω αποδεκτή την παραίτησή του. Από τούδε και στο εξής, αναλαμβάνω ο ίδιος να ασκήσω τα καθήκοντα του παραιτηθέντος αντιδημάρχου, με όλες τις αρμοδιότητες που κατείχε».

Κ.Μπ.


NEWSLETTER