Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 20:10

Προβολή της Καλαμάτας στη Νέα Υόρκη

Γράφτηκε από την
Προβολή της Καλαμάτας στη Νέα Υόρκη

 

Στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της έκθεσης “New York Times Travel Show”, που θα πραγματοποιηθεί 24 με 26 Ιανουαρίου, θα προβληθεί ο Δήμος Καλαμάτας.

Χθες η Οικονομική Επιτροπή του δήμου εξειδίκευσε πίστωση 2.170 ευρώ με τον ΦΠΑ για τη δαπάνη της συγκεκριμένης προβολής.

Οπως επισημάνθηκε στην επιτροπή, η προβολή θα γίνει στο ειδικό ένθετο για τον τουρισμό στην Ελλάδα, που θα συμπεριλάβει η εφημερίδα “The National Herald” στο φύλλο της 18ης Ιανουαρίου (εβδομαδιαία σε αγγλική γλώσσα), που απευθύνεται κυρίως στην ομογένεια της Αμερικής. Η προβολή γίνεται με αφορμή τη διενέργεια του “New York Times Travel Show” κατά το διάστημα 24 με 26 Ιανουαρίου στο συνεδριακό κέντρο Jacob K. Javits στη Νέα Υόρκη.

Το ειδικό αυτό ένθετο θα απευθύνεται πέραν των συνδρομητών της εφημερίδας στους επισκέπτες της έκθεσης (περισσότεροι από 35.000), στους οποίους θα διανέμεται, αλλά και στα περίπτερα που εκπροσωπούν την Ελλάδα στην έκθεση αυτή.

Η συμμετοχή του δήμου περιλαμβάνει μια ολοσέλιδη διαφημιστική παρουσίαση μεγάλου σχήματος κι επιπλέον αντίστοιχο χώρο για την παρουσίαση του δήμου με κείμενο, φωτογραφίες, τοπικά προϊόντα, δραστηριότητες κ.λπ.


NEWSLETTER