Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 20:10

Θετική η ΣΚΟΣ στην παραχώρηση χώρου στάθμευσης στη Γιάλοβα

Γράφτηκε από την

Θετικά ανταποκρίνεται η διοίκηση της ΣΚΟΣ στο αίτημα του Δήμου Πύλου - Νέστορος για δυνατότητα αξιοποίησης έκτασης περίπου 10 στρεμμάτων, στη Γιάλοβα, στον πρώην ΑΣΟ, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες χώρου στάθμευσης.

Αυτό επισημαίνεται σε ανακοίνωση του δήμου για τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΣΚΟΣ Θανάση Σωτηρόπουλο και τον διευθύνοντα σύμβουλο Μιλτιάδη Σταυρόπουλο, που είχε ο δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας, παρουσία κλιμακίου της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου, στο πλαίσιο κατασκευής του έργου με τίτλο “Κατασκευή αντλιοστασίων ακαθάρτων οικισμού Γιάλοβας”.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Παναιγιαλείου Ενωσης Συνεταιρισμών στο Αίγιο, συμφωνήθηκε η κατασκευή του αντλιοστασίου Νο 2 σε ακίνητο ιδιοκτησίας της ΣΚΟΣ, που βρίσκεται στον οικισμό της Γιάλοβας.

Με το πέρας της συνάντησης ο δήμαρχος δήλωσε: “Δύο ζητήματα που εδώ και αρκετό καιρό απασχολούν τους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής μας λύνονται. Η κατασκευή του αντλιοστασίου ακαθάρτων Γιάλοβας πρόκειται άμεσα να λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα στην καθημερινότητα των κατοίκων, ενώ η κατασκευή επιπλέον χώρων στάθμευσης σε μια άκρως τουριστική περιοχή όπως αυτή της Γιάλοβας θα εξυπηρετήσει επίσης εκατοντάδες κόσμο που μας επισκέπτεται, εξομαλύνοντας το θέμα της κίνησης και της ασφάλειας των διερχομένων”.

Ο κ. Καρβέλας εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες “στον κ. Σωτηρόπουλο, τον κ. Σταυρόπουλο, στους Μεσσήνιους κ. Γεώργιο Λαζόγιαννη και κ. Κώστα Κατσούλη, καθώς επίσης σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του Νομικού Τμήματος της Σ.Κ.Ο.Σ. ΑΕΣ Α.Ε”.