Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 17:32

Εγκριση για την εμποροπανήγυρη των Φιλιατρών

Γράφτηκε από την
Εγκριση για την εμποροπανήγυρη των Φιλιατρών

 

Την έγκριση για την ετήσια εμποροπανήγυρη των Φιλιατρών και των ορισμό των οδών όπου θα πραγματοποιηθεί αποφάσισε ομόφωνα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τριφυλίας χθες το μεσημέρι.

Η συνεδρίαση έγινε με τη νέα της σύνθεση της επιτροπής, με πρόεδρο τον αντιδήμαρχο Αντώνιο Βλάχο.

Σε ό,τι αφορά την εμποροπανήγυρη των Φιλιατρών που θα γίνει κατά τον εορτασμό του Αγίου Χαραλάμπους, θα στηθεί στις οδούς Μακρυγιάννη και Σπέτζα, όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Να σημειώσουμε δε ότι πριν από λίγες ημέρες η Οικονομική Επιτροπή είχε καθορίσει και το κόστος ανά τρέχον μέτρο, που είναι ίδιο με πέρυσι στα 20 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Στην ίδια συνεδρίαση, εγκρίθηκε η αίτηση του Αθλητικού Συλλόγου «Δίων ο Κυπαρισσεύς» να τοποθετηθούν πινακίδες σήμανσης σε καίρια σημεία της πόλης που να καθοδηγούν τους επισκέπτες (φιλοξενούμενες αθλητικές ομάδες) στο κλειστό γυμναστήριο.

Εγκρίθηκε και αίτημα δημότη να τοποθετήσει προστατευτικά κιγκλιδώματα μπροστά από την επιχείρησή του στην είσοδο της Κυπαρισσίας, στη διχάλα που σχηματίζουν οι οδοί Μέλιου και Σιδηροδρομικού Σταθμού, καθώς ήδη ένα αυτοκίνητο λόγω κεκτημένης ταχύτητας πριν από λίγο καιρό είχε μπει μέσα στην επιχείρηση. Αυτό που επισημάνθηκε είναι ότι η παρέμβαση θα γίνει σύμφωνα με τις υποδείξεις της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου.

 

Κ.Μπ.


NEWSLETTER