Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2020 12:04

Διανομή τροφίμων στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

Διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Καλαμάτας από τη Δευτέρα 3 έως και την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, εκτός από την Τετάρτη 5 του μήνα, στο πλαίσιο του προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής” του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η διανομή θα γίνει στην Κεντρική Αγορά. Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, θα διανεμηθούν 10 διαφορετικά είδη στους δικαιούχους, ανάλογα με τα μέλη κάθε οικογένειας.

Η διανομή, που θα γίνει από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, θα υλοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του ΤΕΒΑ. Για τον λόγο αυτό οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους, την αστυνομική τους ταυτότητα και οπωσδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ ή το ΑΦΜ τόσο του δικαιούχου όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς του. Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν μπορεί να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από Αστυνομία ή Κ.Ε.Π.) ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Οι ημερομηνίες διανομής των προϊόντων είναι:

Τη Δευτέρα 3/2, επώνυμα από Α έως και Η.

Την Τρίτη 4/2, επώνυμα από Θ έως και Κ.

Την Πέμπτη 6/2, επώνυμα από Λ έως και Π.

Την Παρασκευή 7/2 από Ρ έως και Ω.