Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2020 13:38

Ο έπαινος Νικολάου Πολίτη στους 9 πρώτους μαθητές της Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Ο έπαινος Νικολάου Πολίτη απονεμήθηκε στους 3 πρώτους μαθητές λυκείων της Καλαμάτας από κάθε κατεύθυνση, σε εκδήλωση με την ευκαιρία εορτασμού της μνήμης των Τριών Ιεραρχών, το βράδυ της Πέμπτης στο Πνευματικό Κέντρο. Στην ίδια εκδήλωση βραβεύτηκε και η Βίκυ Καρέλια.

Στην εκδήλωση, παρουσία του δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου, απονεμήθηκε ο έπαινος Νικολάου Πολίτη που σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου συνοδεύεται από την καταβολή ποσού 400 ευρώ για τον πρώτο μαθητή, 300 ευρώ για τον δεύτερο και 200 ευρώ για τον τρίτο, ενώ η συνολική πίστωση ανέρχεται σε 2.700 ευρώ.

Η Βίκυ Καρέλια τιμήθηκε, ύστερα από ομόφωνη απόφαση της συνεδρίασης των Σχολικών Επιτροπών του δήμου, για την πολύ σημαντική οικονομική προσφορά της σε πολλά σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο έπαινος απονεμήθηκε σε 9 μαθητές, που είναι οι εξής:

Κατεύθυνση Ανθρωπιστικών Σπουδών: 1) Aράπογλου Σοφία, Μουσικό Σχολείο. 2) Υφαντή Αλίκη, 2ο Γενικό Λύκειο. 3) Πετροπούλου Αικατερίνη, 3ο Γενικό Λύκειο.

Κατεύθυνση Θετικών Σπουδών: 1) Βρυώνη Παναγιώτα, 4ο Γενικό Λύκειο. 2) Κουκή Μαρία, 4ο Γενικό Λύκειο. 3) Δημακάκου Κωνσταντίνα, 4ο Γενικό Λύκειο.

Κατεύθυνση Οικονομίας και Πληροφορικής: 1) Πουλακίδα Ναταλία, 4ο Γενικό Λύκειο. 2) Χριστοδουλέα Ελπίδα, 4ο Γενικό Λύκειο. 3) Διαμαντόπουλος Αθανάσιος, Εκπαιδευτήρια Μπουγά.