Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 19:14

Κάλεσμα για συμμετοχή στο καρναβάλι των Φιλιατρών

Γράφτηκε από τον
Κάλεσμα για συμμετοχή στο καρναβάλι των Φιλιατρών

Κάλεσμα για συμμετοχή στο καρναβάλι των Φιλιατρών κάνει ο Δήμος Τριφυλίας “για να διασκεδάσουμε και να ξεφύγουμε από τα προβλήματά μας”.

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε, για άλλη μία χρονιά, στο "Φιλιατρινό Καρναβάλι", που αποτελεί πλέον θεσμό και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Μαρτίου και ώρα 3 το μεσημέρι” σημειώνει χαρακτηριστικά και προσθέτει:

Στόχος να γελάσουμε, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα όλοι μας, αλλά πολύ περισσότερο τα παιδιά μας. Είναι μια ευκαιρία να ξεφύγουμε, έστω και λίγο, από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παρέλαση αρμάτων και ομάδων καρναβαλιστών από τα σχολεία μας, τους συλλόγους και όλους εκείνους, από την ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας, που έχουν τη διάθεση και τη δυνατότητα να δώσουν το “παρών” στο "Φιλιατρινό Καρναβάλι", με τις ιδέες τους και την ενεργό συμμετοχή τους. Η επιλογή των θεμάτων των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο "Φιλιατρινό Καρναβάλι" είναι ελεύθερη και βασίζεται στη δημιουργική φαντασία των συμμετεχόντων. Μετά το τέλος της παρέλασης, θα συγκεντρωθούν όλοι στην κεντρική πλατεία της πόλης των Φιλιατρών, σε ένα μεγάλο πάρτι, γεμάτο κέφι και μουσική. Παρακαλούμε όπως μας γνωστοποιήσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας με την πιθανή θεματολογία της, καθώς και τον αριθμό των συμμετεχόντων”.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER