Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020 18:22

Μεσσηνία: Προσωπικό με συμβάσεις στη ΔΕΥΑ Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον
Μεσσηνία: Προσωπικό με συμβάσεις στη ΔΕΥΑ Τριφυλίας

 

Τον προγραμματισμό πρόσληψης έκτακτου προσωπικού με 8μηνη σύμβαση για το 2020 αποφάσισε χθες το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ Τριφυλίας.

Συνολικά έγινε προγραμματισμός για 9 εργαζόμενους και πιο συγκεκριμένα: 2 θέσεις ηλεκτρολόγων μηχανικών ΤΕ, 2 θέσεις Διοικητικού Οικονομικού ΔΕ, 4 θέσεις ΥΕ εργατών γενικών καθηκόντων, 1 θέση ΔΕ χειριστών μηχανημάτων έργων.

Επίσης αποφασίστηκε η πρόσληψη οικονομολόγου με 12μηνη σύμβαση όπως και χημικού μηχανικού επίσης για 12μηνο.

Αναφερόμενος ειδικά στην πρόσληψη οικονομολόγου ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ και δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης τόνισε ότι η υπηρεσία πρέπει να μπει σε μια σειρά, να έχουμε μια πλήρη εικόνα της, δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο έτσι. Σχετικά με την αρνητική απόφαση του δικαστηρίου για τους 13 εργαζόμενους που είχαν προσφύγει για να συνεχίσουν να εργάζονται στη ΔΕΥΑΤ, τόνισε πως είναι μαζί τους στην έφεση που έκαναν και θα ζητήσει να παραμείνουν τουλάχιστον μέχρι να εκδικαστεί η έφεση.

Επίσης το συμβούλιο της ΔΕΥΑΤ όρισε το μέλος του Χριστίνα Γκόγκα για να παρέχει εργασία με πλήρη απασχόληση στην επιχείρηση με αμοιβή. Αμοιβή που όπως αναφέρθηκε στην εισήγηση το ύψος της θα πρέπει να είναι ανάλογο των τυπικών προσόντων και δεν μπορεί να υπερβαίνει το ύψος της αποζημίωσης του προέδρου της επιχείρησης.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER