Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020 14:10

Επαναλειτουργούν οι λαϊκές αγορές του Δήμου Οιχαλίας

Γράφτηκε από την

 

Επαναλειτουργεί τις λαϊκές αγορές ο Δήμος Οιχαλίας με αυστηρούς όρους, ανακαλώντας προηγούμενη απόφασή του για κλείσιμο, καθώς επιτρέπεται η λειτουργία τους με κυβερνητική άδεια.

Συγκεκριμένα, με νεότερη απόφαση (αριθ. 179/2020) επιτρέπεται η λειτουργία των λαϊκών αγορών στις Τ.Κ. Διαβολιτσίου, Δωρίου, Μελιγαλά και Οιχαλίας με την υποχρέωση των παραγωγών, αλλά και των επισκεπτών - καταναλωτών να τηρούν αυστηρά τα απαραίτητα μέτρα προστασίας  για την αποφυγή του COVID-19.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αποφυγή του κορονοϊού, ο Δήμος Οιχαλίας προχώρησε τις τελευταίες μέρες σε απολύμανση των ανοικτών και κλειστών κοινοχρήστων χώρων  (δημοτικά κτήρια - παιδικές χαρές - γήπεδα - πλατείες κλπ.). Οι εργασίες απολύμανσης θα συνεχιστούν, ειδικά στους χώρους που εργάζονται οι υπάλληλοι της καθαριότητας και των ΚΕΠ του δήμου.

Επίσης, ο Δήμος Οιχαλίας συστήνει στους δημότες του να παραμείνουν ψύχραιμοι και να ακολουθήσουν τα μέτρα προφύλαξης και τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. (https://eody.gov.gr).

Επισημαίνει πως “το σύνθημα όλων είναι: Μένουμε σπίτι”.