Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020 08:32

Ενισχύθηκε με ένα ασθενοφόρο το ΕΚΑΒ Τριφυλίας

Ενισχύθηκε με ένα ασθενοφόρο το ΕΚΑΒ Τριφυλίας

 

Με ένα σύγχρονο ασθενοφόρο ενισχύθηκε το ΕΚΑΒ Τριφυλίας.

Το ασθενοφόρο παραδόθηκε χθες μπαίνοντας και αυτό στην καθημερινή μάχη που δίνουν οι διασώστες και εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ. Αποκτήθηκε μετά από σχετικό αίτημα του δημάρχου Γιώργου Λεβεντάκη, το οποίο ικανοποιήθηκε από τον νέο υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου.

Σχετική ανακοίνωση όπου εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του εκδόθηκε από τον δήμαρχο, στην οποία τονίζει:

«Θα ήθελα να εκφράσω τις πιο ειλικρινείς μου ευχαριστίες, τόσο στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νίκο Χαρδαλιά, όσο και στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, κ. Νίκο Παπαευσταθίου, για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας, να αποκτήσει η περιοχή μας ένα σύγχρονο ασθενοφόρο όχημα (κινητή μονάδα τελευταίας τεχνολογίας), για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες του ΕΚΑΒ Τριφυλίας.

Η κινητή αυτή μονάδα αποτελεί προϊόν δωρεάς της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και σίγουρα θα βοηθήσει, τα μέγιστα, τα πληρώματα του ΕΚΑΒ Τριφυλίας, που καθημερινά δίνουν μάχη κάτω από αντίξοες συνθήκες, σπεύδοντας για παροχή βοήθειας όταν και όπου τους ζητηθεί.

Τέτοιες παροχές αποτελούν “δώρα ζωής” και συμβάλλουν απόλυτα στην ασφάλεια των πολιτών, καθώς επίσης και στην πληρέστερη υγειονομική κάλυψη της περιοχής μας».

 

Κ.Μπ.