Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 11:44

Παρέλαβαν όχημα για το “Βοήθεια στο σπίτι” στο Δήμο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Παρέλαβαν όχημα για το “Βοήθεια στο σπίτι” στο Δήμο Καλαμάτας

Οχημα που θα καλύψει τις ανάγκες του προγράμματος “Βοήθεια στο σπίτι” στο Δήμο Καλαμάτας, για όλο το χρονικό διάστημα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού, παρέλαβαν χθες ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Σαράντος Μαρινάκης.

Η παράδοση του οχήματος έγινε από την αντιπροσωπεία της Toyota στη Μεσσηνία, σε συνέχεια της συνεργασίας της ΚΕΔΕ με την Toyota Ελλάς και το υπουργείο Εσωτερικών και μετά από σχετικό αίτημα του δήμου.

Το αυτοκίνητο θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη αναγκών των κοινωνικών υπηρεσιών που παρέχει η αυτοδιοίκηση σε άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και, συγκεκριμένα, μέσα από τη “Βοήθεια στο Σπίτι”.

Η κοινωνική αυτή δράση υλοποιείται με την έμπρακτη υποστήριξη τόσο της Toyota Ελλάς όσο και του Δικτύου των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, στοχεύοντας στην ουσιαστική και ενεργή στήριξη του έργου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο δήμαρχος σε δήλωσή σημείωσε ότι είναι σημαντικό σε δύσκολες περιόδους όλοι να συμβάλλουν με τα μέσα που διαθέτουν προς όφελος της κοινωνίας. Ευχαρίστησε την εταιρεία “Κ. Κακούρος & Συνεργάτες Α.Ε.”, ενώ επανέλαβε ότι η αυτοδιοίκηση παραμένει στην πρώτη γραμμή και δίπλα στους πολίτες.


NEWSLETTER