Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 14:32

Δήμος Δυτικής Μάνης: Συντονιστικό για κορονοϊό ζητεί ο Ρουτζούνης

Γράφτηκε από την
Δήμος Δυτικής Μάνης: Συντονιστικό για κορονοϊό ζητεί ο Ρουτζούνης

 

Τη δημιουργία Συντονιστικού Οργάνου στο Δήμο Δυτικής Μάνης, για την παρακολούθηση της εξέλιξης του φαινομένου του κορονοϊού, προτείνει ο δημοτικός σύμβουλος Αλέξης Ρουτζούνης, επικεφαλής της παράταξης “Συνεργασία για τη Δυτική Μάνη”.

Με επιστολή του προς τη δημοτική αρχή ο Αλ. Ρουτζούνης σημειώνει:

“Καθώς η πανδημία του κορονοϊού συνεχίζεται και εξαπλώνεται, θεωρούμε πως προτεραιότητα του δήμου μας είναι να φροντίσουμε τον άνθρωπο για να σώσουμε ζωές. Στόχος μας είναι ο περιορισμός της διάδοσης του ιού.

Η κινητοποίηση στο ενδεχόμενο κρουσμάτων κορονοϊού πρέπει να είναι άμεση και καθολική. Για το λόγο αυτό, καλούμε την άμεση σύγκληση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου διά περιφοράς, ώστε να κατατεθούν προτάσεις από όλους μας για την προφύλαξη των δημοτών.

Πρέπει τα μέτρα προστασίας και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ και του υπουργείου Υγείας να εφαρμοστούν προς κάθε κατεύθυνση και στην περιοχή μας, για την πρόληψη της μετάδοσης και διασποράς του ιού.

Προτείνουμε μεταξύ άλλων, τώρα, τη δημιουργία Συντονιστικού Οργάνου για την παρακολούθηση της εξέλιξης του φαινομένου.

Η νίκη θα έρθει όταν όλοι πειθαρχήσουμε και ενωμένοι, επιδείξουμε ατομική και κοινωνική ευθύνη για τις ζωές μας και την υγεία μας”.

 

 

                                                                  


NEWSLETTER