Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 18:11

Παραλαβή αυτοκινήτου για το «Βοήθεια στο σπίτι» στη Μεσσήνη

Παραλαβή αυτοκινήτου για το «Βοήθεια στο σπίτι» στη Μεσσήνη

 

Ενα αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», προσφορά της Τoyota Ελλάς, παρέλαβε χθες ο Δήμος Μεσσήνης.

Το αυτοκίνητο θα αξιοποιηθεί για όλο αυτό το χρονικό διάστημα που ο δήμος θα υλοποιεί τις σχετικές δράσεις στήριξης των ευπαθών ομάδων, των μη αυτοεξυπηρετούμενων και των ηλικιωμένων δημοτών, στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Ο δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος με δήλωσή του ευχαρίστησε “τόσο την Κεντρική Ενωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας που μερίμνησε για τον εφοδιασμό των δήμων με επιπλέον οχήματα, όσο και την Τoyota Ελλάς για την άμεση ανταπόκριση και προσφορά της” και σημείωσε: “Το αυτοκίνητο θα διευκολύνει κατά πολύ το έργο μας. Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι στο πλευρό των δημοτών και τους στηρίζει. Τώρα που η πανδημία δοκιμάζει τις αντοχές όλων μας, ο Δήμος Μεσσήνης και οι υπάλληλοι των αρμοδίων υπηρεσιών καταβάλλουν κάθε προσπάθεια κοινωνικής και ψυχολογικής στήριξης ομάδων συνδημοτών μας”.

Το αυτοκίνητο παρέλαβε για λογαριασμό του δήμου ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Μπάμπης Μακρής και την επίδοση εκ μέρους της εταιρείας Κ. Κακούρος και Συνεργάτες Α.Ε., έκανε ο κ. Νικόλαος Πετρίδης.