Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 20:59

Ο Γ. Λεβεντάκης για τις δομές υγείας στην Τριφυλία

Γράφτηκε από την
Ο Γ. Λεβεντάκης για τις δομές υγείας στην Τριφυλία

 

 

«Η σκέψη μας βρίσκεται σε αυτούς που με αυταπάρνηση και μεγαλείο ψυχής μοχθούν νυχθημερόν για την προστασία του κοινωνικού συνόλου» σημειώνει ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης αναφερόμενος στο υγειονομικό προσωπικό των δομών υγείας και του ΕΚΑΒ  Τριφυλίας. Τους ευχαριστεί για τον καθημερινό τους αγώνα και για ακόμη μια φορά στέλνει το μήνυμα «μένουμε σπίτι».

Χαρακτηριστικά ο κ. Λεβεντάκης αναφέρει: «Αισθάνομαι την ανάγκη, ως δήμαρχος Τριφυλίας, αλλά και ως απλός πολίτης να εκφράσω το θαυμασμό μου και να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας, τόσο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, όσο και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Κέντρων Υγείας Φιλιατρών και Γαργαλιάνων αντίστοιχα, καθώς επίσης και τους διασώστες και πληρώματα του ΕΚΑΒ Φιλιατρών, για τον διαρκή και επίπονο αγώνα, που καλούνται να δώσουν τη δεδομένη χρονική στιγμή έναντι του νέου κορονοϊού. Μεγάλο το φορτίο και η ευθύνη, με τα οποία επωμίζονται καθημερινά, αλλά πολύ περισσότερο την ιδιαίτερα δύσκολη αυτή περίοδο, που δοκιμάζεται ολόκληρος ο πλανήτης και κατ' επέκταση η χώρα μας. Η σκέψη μας βρίσκεται σε αυτούς που με αυταπάρνηση και μεγαλείο ψυχής, μοχθούν νυχθημερόν, για την προστασία του κοινωνικού συνόλου. Βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του "πολέμου" και με περίσσια δύναμη και υπευθυνότητα είναι πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν, ανά πάσα στιγμή και με όσα μέσα διαθέτουν, τον δύσκολο εχθρό (Covid-19). Η οργάνωση, καθώς επίσης και η ετοιμότητα στην οποία βρίσκονται οι υγειονομικές μονάδες του Δήμου Τριφυλίας, εμπνέουν σε όλους μας αισθήματα ασφάλειας και σιγουριάς.

Εύχομαι καλή δύναμη, υγεία σωματική αλλά και ψυχική, σε όλους αυτούς τους "αφανείς ήρωες" που επιτελούν καθημερινά το καθήκον τους με ταπεινοφροσύνη και να είναι οπλισμένοι με υπομονή και κουράγιο. Θέλω, για ακόμα μία φορά, να τους υπενθυμίσω πως είμαστε όλοι στο πλευρό τους. Τους είμαστε ευγνώμονες και δεν ξεχνάμε πως μένουμε σπίτι, γιατί με τον τρόπο αυτό τους προστατεύουμε και διευκολύνουμε το λειτούργημά τους!».

 

Κ.Μπ.


NEWSLETTER