Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020 19:46

Παρέλαβε αυτοκίνητο για κοινωνικές υπηρεσίες ο Δήμος Πύλου - Νέστορος

Γράφτηκε από την

 

Ενα αυτοκίνητο δωρεά της “Toyota Ελλάς” για τις κοινωνικές του υπηρεσίες, για όσο διάστημα διαρκέσει η πανδημία του κορονοϊού, παρέλαβε χθες ο Δήμος Πύλου - Νέστορος.

Το αυτοκίνητο αυτό θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», για όλο αυτό το χρονικό διάστημα που ο δήμος θα υλοποιεί τις σχετικές δράσεις στήριξης των ευπαθών ομάδων, των μη αυτοεξυπηρετούμενων και των ηλικιωμένων δημοτών.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, μετά την παραλαβή του οχήματος, ευχαρίστησε “θερμά τόσο τους αγαπητούς συναδέλφους  πρόεδρο της ΚΕΔΕ Παπαστεργίου Δημήτριο, τον αντιπρόεδρο Κυρίζογλου Λάζαρο, τον γ.γ. Καφαντάρη Δημήτριο, καθώς και όλο το Δ.Σ. της Κεντρικής Ενωσης για την ικανοποίηση του αιτήματός μας για τον εφοδιασμό των δήμων με επιπλέον οχήματα, όσο και την Toyota Ελλάς για την άμεση ανταπόκριση και προσφορά της”. Και συνέχισε τονίζοντας:

“Το αυτοκίνητο θα διευκολύνει κατά πολύ το έργο μας. Ο Δήμος Πύλου - Νέστορος είναι αποδεδειγμένα στο πλευρό των δημοτών του και τους στηρίζει. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, που η πανδημία δοκιμάζει τις αντοχές όλων μας, ο δήμος μας και οι υπάλληλοι των αρμοδίων υπηρεσιών καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια κοινωνικής και ψυχολογικής στήριξης των ευπαθών ομάδων των συνδημοτών μας”.

Το αυτοκίνητο παρέλαβε ο δήμαρχος Π. Καρβέλας παρουσία του γ.γ. της ΚΕΔΕ Δ. Καφαντάρη, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Ρομπάκη, του αντιδημάρχου Ανάπτυξης και Κοινωνικής Μέριμνας Δ. Γαϊτάνη και της διευθύντριας  Ανάπτυξης και Κοινωνικής Μέριμνας Αναστ. Γιαλλελή, ενώ την παράδοση εκ μέρους της εταιρείας “Κ. Κακούρος και Συνεργάτες Α.Ε.” έκανε ο κ. Νικόλαος Πετρίδης.