Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020 17:00

Εργολαβία ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Καλαμάτας

Εργολαβία ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Καλαμάτας

Εργολαβία με χρηματοδότηση από πόρους της ΣΑΤΑ είναι σε εξέλιξη στο Δήμο Καλαμάτας και περιλαμβάνει παρεμβάσεις στην πόλη και σε δημοτικά διαμερίσματα.


Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, στη μελέτη προβλέπονται εργασίες βελτίωσης της βατότητας των κεντρικών, αλλά και δευτερευόντων δρόμων στις τοπικές κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Θουρίας, Αριος, Αρφαρών και Καλαμάτας που χρήζουν παρεμβάσεων, καθώς και σε τμήματα δρόμων προς τον Κουταλά, τα Ακοβίτικα πέριξ της Νέας Εισόδου και προς τον παλιό σκουπιδότοπο στην ευρύτερη περιοχή Γιαννιτσανίκων. Θα γίνουν, επίσης, παρεμβάσεις βελτίωσης κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών και σε άλλους δρόμους - επιφάνειες που εμφανίζουν προβλήματα και χρήζουν αποκαταστάσεων.
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, αυτοψία στην περιοχή του Αγίου Φλώρου πραγματοποίησε χθες ο δήμαρχος Θαν. Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Δημ. Μαστραγγελόπουλο. Στην περιοχή πραγματοποιείται παρέμβαση στην οδό προς το κοιμητήριο και το ναό Αγίου Χαραλάμπους, καθώς και σε δρόμο που οδηγεί σε συνοικία της κοινότητας. Ακόμα, θα ακολουθήσουν τμηματικές παρεμβάσεις στο εσωτερικό οδικό δίκτυο του χωριού.