Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020 21:04

Πέντε υδρονομείς θα προσλάβει ο ΓΟΕΒ Παμίσου

Γράφτηκε από την
Πέντε υδρονομείς θα προσλάβει ο ΓΟΕΒ Παμίσου

 

Πέντε υδρονομείς με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου πρόκειται να προσλάβει ο ΓΟΕΒ Παμίσου.

Οι 4 υδρονομείς θα είναι για 6 μήνες, για την επικείμενη αρδευτική περίοδο, και ο πέμπτος για ένα χρόνο, για να καλύψει τις ανάγκες άρδευσης κατά τη διάρκεια της αρδευτικής περιόδου και τις γενικότερες τακτικές κι έκτακτες ανάγκες του λειτουργούντος ή μη δικτύου και των σχετιζόμενων με αυτό εγκαταστάσεων του Οργανισμού καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Οι περιοχές που θα καλύπτονται είναι: Η περιοχή κλειστού, υπό πίεση δικτύου του αντλιοστασίου του Αγίου Φλώρου. Η περιοχή του Αρι (ανοιχτό δίκτυο και περιοχή άρδευσης από το αντλιοστάσιο Ασπροπουλιάς). Ο τομέας Σπερχογείας, Αντικαλάμου, Ασπροχώματος, Μικρομάνης. Η κάτω ζώνη Παμίσου (τομέας Μεσσήνης, Πιπερίτσας). Και η περιοχή του Μπουρνιά.

Οι αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται σε σφραγισμένο φάκελο. Στην αίτηση θα αναγράφεται υποχρεωτικά ο κωδικός της θέσης για την οποία συμμετέχουν οι υποψήφιοι. Υπόδειγμα της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν από την είσοδο του Διοικητηρίου Μεσσηνίας, από αρμόδιο υπάλληλο.

Ο φάκελος θα παραδίδεται στην είσοδο του Διοικητηρίου σε αρμόδιο υπάλληλο, από τον οποίο θα δίνεται απόδειξη κατάθεσης με ώρα και ημερομηνία, εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών, λόγω του κορονοϊού. Επίσης, ο φάκελος με τα δικαιολογητικά μπορεί να αποσταλεί ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στο γραφείο του ΓΟΕΒ (γραφείο 318, 3ος όροφος, Διοικητήριο) έως τις 23 Απριλίου.


NEWSLETTER