Σάββατο, 18 Απριλίου 2020 14:10

Β. Σπυρόπουλος: “Ανάσταση των Φιλιατρών από την επαναφορά του αυτοδιοίκητου του δήμου”

Β. Σπυρόπουλος: “Ανάσταση των Φιλιατρών από την επαναφορά του αυτοδιοίκητου του δήμου”

 

«Η ανάσταση των Φιλιατρών περνά αποκλειστικά από την επαναφορά του αυτοδιοίκητου Δήμου Φιλιατρών» λέει ο σύμβουλος της Κοινότητας Φιλιατρών Βασίλης Σπυρόπουλος από την παράταξη «Ανυπότακτα Φιλιατρά».

Στις ευχές του για το Πάσχα αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Τα Ανυπότακτα Φιλιατρά εύχονται σε όλες/ους τις/ους Φιλιατρινές/ούς, όπου κι αν βρίσκονται υγεία, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Με αίσθημα απόλυτης ευθύνης για την πορεία της πόλης των Φιλιατρών, δηλώνουν ότι η Ανάσταση – αναζωογόνηση της πόλης περνά αποκλειστικά μέσα από την επαναφορά του αυτοδιοίκητου – Δήμος Φιλιατρών. Δηλώνουν ότι είναι απόλυτος παραλογισμός – καταστροφικότητα για τον τόπο η αποδοχή της μητροπολιτικοποίησης όλης της επικράτειας. Στους καλλικρατικούς δήμους, προϊόν μιας βίαιης συνένωσης, μακριά και πέρα από τη δημοκρατία, δημιουργούνται μητροπολιτικά κέντρα κι ερημοποιείται η ευρύτερη περιοχή. Το μέλλον των Φιλιατρών, το μέλλον τούτης της πατρίδας, δεν περνά μέσω αυτοδιοικητικών δομών δήμων-κρατών.

Η επιστροφή στο αυτοδιοίκητο – Δήμος Φιλιατρών είναι ο δρόμος που θ’ αναζωογονήσει – αναστήσει την πόλη, πέρα από κάθε αμφισβήτηση».